Ville i turde købe en 5513'er der så således ud...
#11
Hej

Jeg lagde lige mærke til noget på det første billede der kan jeg se at værket kun er forsynet med 17 jewels og ikke 26, det er en model specielt lavet til det amerikanske marked, grundet at der var ekstra told på ure med mere end 20 jewels, så på det viste ur kan der være en del mere slitage end den normale 26 jewels.

MVH Peter
Svar
#12
Hmm...det kan være du har ret Morgan. Jeg har ikke lige mulighed for at tjekke den seneste kvittering pt. men sikkert min hukommelse der svigter Icon_e_confused

Jeg ville ikke give $5000 for det. Du kan finde langt pænere komplette 5513 til den pris med lidt tålmodighed. Der ligger en del arbejde i servicen og man aner ikke hvad prisen ender i.
Peter har ret i at værket er USA modellen med kun 17 sten. Det trækker lidt ned, men faktisk sjældent det giver anledning til den store prisforskel. Åbenbart ikke noget folk prioriterer ret højt. Som Peter nævner kan det dog betyde at værkets levetid og slitage er påvirket negativt. Så gå efter 26 stens modellen.

Så det klogeste er vist bare at finde et andet end dette trods den fine skive og visere samt komplette pakke.

/Mads
Svar
#13
Nu er det jo sådan at sælger ikke altid sender billeder af værk osv. som det første. Det gør så at man fristes for alvor inden man har fået hele sandheden. I dette tilfælde skulle sælger først forbi sin urmager for at få uret åbnet og taget billeder. Dette gjorde sælger dog uden brok da jeg bad ham om det. Processen var meget positiv men udfaldet blev desværre ikke dette ur. Jeg søger videre.
Mvh
Klaus
Mvh Klaus
Svar
#14
$5000 = 30.000.- Dkr for et 5513 Icon_question :

Har jeg været væk i 5 år siden at 5513 er kommet op i den pris.

Og i den stand <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> Han kan få 15.000 højst 17.000
Peace Love and Rolex . Kim.A.S.I
Svar
#15
Hej

Kim har ret højest 17000 kroner.

MVH Peter
Svar
#16
...med certificat og begge boxe. Jeg tror ikke engang en 5513 (uret alene) kan skaffes for det beløb i nævner uanset stand. Giv mig lige et praj hvis i har en forbindelse til et ur i det prisleje og jeg skal gerne spæde lidt til.
Mvh
Klaus
Mvh Klaus
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)