Mistanke om svindel hos Rolex forhandler
#1
Dagens mest læste artikel det sidste døgn på Børsen.

Nu kender jeg ikke selv noget til denne sag.

Når man tænker over at vi har med vare hvor efterspørgelsen er så stor at brugtprisen overstiger listeprisen, så må chancen for svindel også stige helt overordnet.
İmage


Sent from my iPhone using Tapatalk
[-]
  • Stensbjerg
Svar
#2
https://migogaarhus.dk/aarhus-butik-rans...-politiet/
Svar
#3
Vildt nok spændende hvad det ender med at være , der var også noget ballade i sidste uge med et par andre forhandler i Aarhus

Er der mon krise i branchen for ure


Sent from my iPhone using Tapatalk
Svar
#4
Jeg har aldrig været fan af Rolex forhandlerkædens selvopfundne venne-venne-ventelister, hvor man skal være ven af huset og købe andre og ligegyldige ting, for at "få lov" til at komme på venteliste til et af sportsurene !!

Man kan være fristet til at tro, at branchen nu bides i halen af et sygt marked, som de selv har været med til at skabe og at nogen så kan være fristet til at lave fix-faxerier for at få lidt omsætning !
/Peter


"The darkest places in Hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis" - Dante Alighieri, "Divine Comedy"
Svar
#5
Helt enig Peter jeg tror også vi ser noget karma her, 
Det samme gør sig gældene inden for biler. 

Bla. Porsche gør det med Deres GT3RS
Og Ferrari er også meget ekstreme i deres must Buy tilgang, hvilke bla. Har gjort at et ægte petrol head som Jay Leno slet ikke vil have dem i sin kæmpe samling.,
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
[-]
  • pbr
Svar
#6
Det er jo alment kendt at jo tættere sælger er på køber, jo større er muligheden for salg. Der er dog en meget fin grænse man som sælger ikke må krydse, selvom den er fristende.
Derfor er det netop i dette spændingsfelt at det let kan komme til at gå galt, hvilket man også let kan få mistanke om i denne branche. Vi skal jo bare kigge på det grå markedet, som vi vel kan formode lever af “tætte venskaber”.


Sent from my iPhone using Tapatalk
[-]
  • Taggert
Svar
#7
(21-03-2024, 01:46 PM)ultoman Skrev: Vi skal jo bare kigge på det grå markedet, som vi vel kan formode lever af “tætte venskaber”.

Tror nu mere, at det grå marked lever af de kunder, der opgiver at købe f.eks. et ur fra en AD eller ikke gider støtte et forhandlernet, der forlanger at man skal købe alt muligt andet før man overhovedet kan komme på en årelang venteliste og samtidig kan se til, at alle der er "noget ved musikken" så let som ingenting kan få lov at købe !
/Peter


"The darkest places in Hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis" - Dante Alighieri, "Divine Comedy"
[-]
  • keldw
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)