Alain Silberstein - endelig.
#1
Jeg har i mange år ønsket mig et Alain Silberstein ur, men det rigtig ur er bare ikke dukket op på et tidspunkt, hvor pengene også var der. Efter at Alain Silberstein er blevet mere populær igen, steg priserne ret voldsom og når der kom et til en rimelig pris, blev det hurtigt købt af en forhandler, der satte det til salg dagen efter til en pris der var 15-20.000 kr. højere. Jeg havde næsten givet op, da der i sommer kom et til salg - den rigtige model - til en fornuftig pris, hvor jeg var hurtigt nok, Jeg har aldrig haft et af hans ure i hånden, så det var lidt spændende, hvordan dette ret store og meget tykke ur ville være. 
 
Alain er designer, ikke urmager, så det er et standard kronografværk, der sidder ii uret. Han r inspireret af Bauhaus. Ikke på samme måde som vi er vant til fra f.eks. Nomas. Han er gået efter reglerne for form og farve: 3 former: cirkel, firkant og trekant. 3 farver: blå, rød og gul. 
 
Det er et meget gennemført ur, og på trods af størrelsen sidder det faktisk rigtigt godt på armen. Lænken er let at justere med det medfølgende værktøj, selv ofr sådan en halvblind, ældre herre som mig. 
 
Jeg er godt klar over, at det bestemt ikke er et ur, der falder i alles smag, men jeg synes, det er noget af det bedste urdesign, du kan finde. Funktionelt er det bestemt ikke noget at skriv hjem om. Det kan være svært at aflæse, man kan ikke aflæse sekunderne, da viser er lige lang på begge sider. Men hvad betyder det, når man har sådan et designikon på armen.


İmage


İmage


İmage


İmage
Med venlig hilsen

Lars

https://www.instagram.com/sralhb/
[-]
  • MichaelA
Svar
#2
Dine fotos virker ikke på tapatalk


Sent from my iPhone using Tapatalk
Svar
#3
Desværre driller det med fotos. De vises kun som links. Jeg ved ikek lige, hvorfor.
Med venlig hilsen

Lars

https://www.instagram.com/sralhb/
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)