Baltic Watches
#1
Er der nogle der har erfaring med Baltic Watches i Riga? Jeg har fundet et dejligt ur på Chrono24, som er til salg i deres butik i Riga.

Jeg kan finder en masse information om udmærket Baltic Watches, men intet om urbutikken Baltic Watches, som sælger brugte ure (alle mærker)

vh

Sune
Svar
#2
Mit gæt er, at urbutikken kun eksisterer på Chrono24. Hvad siger deres anmeldelser på Chrono24? Så længe de tilbyder Trusted Checkout og Escrow, så ville jeg ikke være bekymret.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Svar
#3
https://baltic-watches.com/en
Svar
#4
(30-07-2022, 07:35 PM)Appleboy Skrev: https://baltic-watches.com/en

Mon det er den samme? Den i linket ligger i Paris og ikke Riga :-)

Tror det er denne her?

https://balticwatches.com/

Hvis det er dem her, så ville jeg ikke være bekymret - de har eksisteret længe, gode anmeldelser og de tilbyder betaling via Escrow, så C24 beholder pengene og du har 14 dage til at få tjekket uret (og evt. lade handlen gå tilbage). Først når du siger ok får forhandleren pengene.

https://www.chrono24.dk/search/haendler....wfts2Mdak3
Svar
#5
Den jeg linker til skulle gerne være deres egen hjemmeside, matcher også deres Instagram. Mener nu også det er et fransk mærke.
Svar
#6
Tak til alle for gode svar???

Skulle være !!! (-:
Svar
#7
@sune Med risiko for at misforstå dig.
Baltic watches er et fint ur, de bruger MIYOTA urværker og det er på højde med andre urværker i det sekment.
Jeg har et Ocean Crawler Navigator som jeg tænker er samme type/kvalitet og det giver mig bestemt meget glæde for pengene.
Så i sidste ende er det hvad du finder spændende og der er masser af ure fra Micro mærker/designer.

Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk
Svar
#8
(01-08-2022, 05:56 PM)Appleboy Skrev: Den jeg linker til skulle gerne være deres egen hjemmeside, matcher også deres Instagram. Mener nu også det er et fransk mærke.


Som jeg læser spørgsmålet, så er det en forhandler (fra Riga) der hedder Baltic Watches på Chrono24 der spørges ind til og ikke et ur-mærke :-). Men trådstarter er jo ikke så meddelsom :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)