TTG forsvundet?
#1
https://m.youtube.com/watch?v=ED5d7X2Nxfs
Syntes fra starten at disse gutter og deres set up ikke virkede mærkeligt,
og da de så startede et found raise hos private til at åbne en ny butik for,
så begynde det virkelig (for mig) at lugte forkert.

Spændende at se hvad der virkelig er op og ned.
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
Svar
#2
Jeg har selv fuldt ret meget med i Timepiece Gentlemen fordi jeg egentlig synes det har været ganske underholdene, at se hvordan sådan en forretning opererer... At de så er nogle lallende amatører og dårlige til at drive en forretning er noget helt andet, men de har ramt fuldstændig plet i forhold til at brande sig selv, det må man give dem.


der er lagt en video op på Youtube som har "premiere" om tre dage ved navn The TIMEPIECE GENTLEMAN Scandal Finally Revealed!!! - https://www.youtube.com/watch?v=kwPpVBZl5rI

Der har været spekuleret i, at det har været et kæmpe mediestunt som går ud på at de skal rebrande sig selv, dog er det hele sket under meget mystiske omstændigheder, så det bliver da interessant at se hvad videoen indeholder.
Svar
#3
Helt enige deres evne til at drive / styre en forretning kan der mildest talt stilles spørgsmålstegn ved.

Har aldrig forstået folk lagde deres værdier i kommissionen hos dem.

Har også set en del af hvad der er lagt op, også teorien omkring et medie stunt, men hvordan det gavner ens forretning at blive mistænkt for svindel i flere dage World wide kan jeg slet ikke se.

Jeg har aldrig været imponeret, ja de har vokset hurtigt og brandet sig så de blev bemærket, men de har haft alt for mange løse ender og derfor intet reelt fundament at vokse ud fra, og når man begynder at bede kunder om mønt for at kunne gøre det, så skal man kigge sin forretningsmodel igennem igen.

Sendt fra min ANE-LX1 med Tapatalk
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
Svar
#4
Fuldstændig, noget af det som jeg synes er hovedrystende er at de kører med excel ark hvilket tydeligvis er svært for dem at håndtere, der har også været afsnit hvor der har været usikkerhed om folk er blevet betalt, om de selv er blevet betalt og hvor diverse ure befinder sig.. Jeg tror mange har været forblændet og bare gerne vil være en del af "showet".

I forhold til deres "indsamling" så ser jeg det egentlig ikke værende anderledes end eks en GoFundMe eller Kickstarter kampagne, men igen grundlaget som den ide blev skabt ud fra smuldrede også, da det gik op for dem at folk nok ikke ville synes at adgang til ure til deres "indkøbspris" var en stor nok gulerod i længden. Hele setuppet omkring et "unikt fællesskab" køber jeg dog, men eksekveringen har været totalt håbløs.
Svar
#5
Så kom det et "svar", de blackoutede en uge som et "PR Stunt" for velgørenhed, de har også indkøbt 5 OP41 med forskellige skiver som de bortauktionerer til 5 velgørenhedssager. De lagde en ny video op på Youtube i går som nu er blevet fjernet grundet negative kommentarer.. Men alt i alt lader det vel til at Timepiece Gentleman er tilbage.
Svar
#6
Hvis der er noget sandt i denne video
https://m.youtube.com/watch?v=buDmRfaKAEQ
så lægger han sig ihvertfald fladt ned og siger undskyld, om ikke andet respekt for det.

Hvis bare endnu en gang hvor "farligt" det er at gøre hobby til din levevej,
intet er værd at miste dig selv for...
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
Svar
#7
Så er de "oppe" og køre igen
Og på jagt efter nye (mindre) lokaler end tiltænkt først gang.

https://youtu.be/ESnyqMjMg80

Sendt fra min ANE-LX1 med Tapatalk
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)