Tudor Black Bay 41 M79540-0006 overvejelse!
#25
Et er listepris (købte selv hos AD i det jyske) uden mulighed for at få rabat. Det respekterer jeg, jeg er måske ikke jyde nok hvad det angår.

Noget andet er at man fra AD side vælger at beholde det fine garantibevis-kort, ikke i en måned eller tre, næææh i to år.

Bevares, jeg var ikke skarp nok og tænkte det var ok, (jeg havde ikke bemærket det var 24 mdr jeg gav accept til, eller fået en begrundelse på hvorfor, blot at det var nye tiltag på populære modeller) især når det nu var det sidste ur i DK af den type jeg søgte, men set i retrospekt synes jeg at det er lidt langt ude.

Jeg er så såre klar over at det er gjort for at beskytte os mod Grey dealers, men for det første har jeg en etableret købshistorik med pågældende AD, for det andet tvivler jeg på det hjælper synderligt meget.

Nuvel... det er ikke det store problem for mig, dog vil jeg sige at jeg ikke længere vil være en del af det game, når vilkårene bliver på dén måde.
Svar


Beskeder i denne tråd
Tudor Black Bay 41 M79540-0006 overvejelse! - af sweeperdk - 08-02-2021, 04:04 PMBrugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)