Utæt IWC aquatimer 2000 med tydelig fugt
#1
Hej alle 

Jeg har for 4 mdr siden haft mit IWC Aquatimer 2000m ref IW3538 til service ved Krognos på Frederiksberg. Ved afhentning efter service ( kostede 2500kr) blev jeg garanteret det var vandtæt og trykprøvet.
Nu har jeg lige været ude at svømme i Mexico. Der er nu helt tydelig kondens på indersiden af glasset og fugt inde i uret og på skiven. Alle kroner har været helt lukket. Uret har ikke været benyttet siden service, og det har ikke fået nogen stød.
Rigtig træls situation!
Hvad ville i gøre og hvad kan jeg forvente når jeg indleverer det igen. Bør Krognos udbedre uden beregning og hvor stor er skaden potentielt.
Hvordan ville i gribe det an?

Mvh
Svar
#2
Krognos skal betale for rep.

Jeg må sige at jeg har set ure få service ved ikke AD forhandlere og de er til tider slet ikke vandtætte som lovet. Sidst kom en kunde med et Sinn ur, da havde fået service og skulle være vandtæt til 1.000 meter. Det bestod ikke efter 30 meter. Og urets beaterror og applitude var lige på grænsen til kun at være ok. Der var ikke kommet nye dele i uret. Kun renset og smurt. Et Dievas ur gik i udu efter en urmager satte pakninger i det og en kunde lod mig det teste. Det nåede ikke 10 meter så var det dumpet. Jeg tror at en del gange skyldes det at kronen og kronerør er dårlig og at den ikke bliver skiftet.

Det er jo forfærdelig at når et dyrt dykkerur fejler. Der findes nogle uautoriserede , som har aftaler med autoriserede servicecenter. eksempelvis Swatchgroups Omega afdeling. De giver så uret service på vegne af den uautoriserede, men så er der også nemt adgang til alle dele og prisen er lidt mindre end hvis man går direkte til den autoriserede.
Svar
#3
Det kan være noget om snakken omkring udskiftning af alle pakninger, men kan det ikke også skyldes at man overspænder bagkassen og deformere pakningen...blot en tanke!

Hurra for ordentlig test af vandtæthed Icon_Up
Med venlig hilsen Michael

Elsker når ure kommer med en historie
Svar
#4
Jeg ville gerne lægge et foto op af uret, men ved ikke om det er muliggør?

Mvh
Svar
#5
Det er en kedelig situation, du er kommet i. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at uret ikke engang kan tåle en svømmetur. Tilbage til Krognos så hurtigt som muligt.

Du kan finde foto vejledning i denne tråd: http://urdebatten.dk/showthread.php?tid=81718

Det nemmeste er efter min mening at bruge Tapatalk.

JK
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)