Tag Heuer Camaro - anbefaling af specialist til service?
#1
Video 
Hej, mit Tag Heuer Camaro (sølv, hvid skive) har ligget stille i nogle år. Nu kunne det være godt at få det serviceret og kørende igen. Spørgsmålet er om I kan anbefale en specialist til dette? Gerne i Jylland hvis muligt.

Derudover gerne mere info om uret i fht. specifik modelbetegnelse, hvis I kan. Jeg har set denne:
https://www.calibre11.com/ultimate-guide-heuer-camaro/
Men synes alligevel ikke, at jeg er sikker på betegnelse og mekanik i uret.
Der står "tachometer" i højre hjørne af uret, hvilket i flg. nogle steder på nettet også betyder, at uret er forholdsvist sjældent. 
Men ved ikke om det er korrekt.

Fik det af min far for mere end 30 år siden. Han købte det i Canada i 1960´erne, da blev uddannet jagerpilot. Det kostede den gang 75 dollar (månedslønnen var 50 dollar). 

Jeg ville vedlægge et billede af uret, men kan ikke lige finde upload-funktionen. Fandt disse billeder på nettet, som umiddelbart ser ud til at være identisk med mit ur (bortset fra remmen):
https://www.harbor-watches.com/projects/7116085
https://twitter.com/calibre11/status/526276715857731584
Svar
#2
Rigtig flot ur og endnu bedre historie. Den nemmeste måde at lægge billeder op her, er via app'en Tapatalk. Alternativt skal du først uploade billederne til en tjeneste, f.eks. Imgur og så link til billederne herfra. Jeg kan desværre ikke hjælpe med en urmager, da jeg aldrig har fået lavet service på et ur :-)
[-]
  • alfadk
Svar
#3
(07-10-2019, 10:37 PM)alfadk Skrev:  umiddelbart ser ud til at være identisk med mit ur (bortset fra remmen):https://www.harbor-watches.com/projects/7116085
https://twitter.com/calibre11/status/526276715857731584

Jeg ser 2 muligheder.

1. Måske Halse i Horsens
2. Jacob Grønbech, som jeg har mødt nogle gange. Han er chefurmager hos Tag Heuer ved Henning Stæhr, godt nok i Gentofte, men han er uddannet ved Klarlund og arbejdet med nogle af de helt store mærker.
[-]
  • alfadk, MichaelA
Svar
#4
İmage

Tak, det lykkedes med billede ;-) Her et billede af uret. Kender I modellen?

Tak for tip om urmagere. Det bør jo nok være en specialist. Ingen anelse om hvad det koster. Men mon ikke det kan betale sig. Ellers har uret jo ret stor affektionsværdi for mig ;-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Svar
#5
Hvorfor skal det være en specialist urværket er ikke specielt i forhold til alle andre chronographer ?  Icon_blink
PN
Svar
#6
Hej PN, måske ikke sikkert at det er nødvendigt med en specialist? Men skal vel være en, der har erfaring ældre mekaniske ure.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Svar
#7
En værksteds-urmager bør ikke have problemer med at servicere sådan en krabat. Alle værksteder har lignende ure til reparation og service fra tid til anden. Det er selvfølgelig i dag et spørgsmål om at finde en forretning der har eget værksted. Det mest almindelige er nok at reparationer sendes til et centralværksted. Er man lidt interesseret i sit fag er de mekaniske ure langt mere interesante at arbejde med end de elektroniske "tidsmålere"  Icon_blink
P.N.
[-]
  • alfadk, Smilla
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)