Utrolig flot Panerai, men hvad er prisen?
#1
Goddag! 


Jeg har på en ferie fundet dette Panerai hos en forhandler. Jeg er en smule i tvivl om hvilken model det er, men mener at have sjusset mig frem til at det er en PAM01312?

https://imgur.com/a/yVLcghz

Mit spørgsmål går på, hvad skal sådan et ur koste? 

Jeg kan tilføje at uret oprindeligt er købt hos den AD jeg fandt det hos, og sælges igennem dem efter kunden har haft det ét år. 

Der er fortsat ét års garanti på uret, og der medfølger selvfølgelig boks, cert osv. 

Jeg har haft uret i hænderne, og det er i mint stand. 

Hvad koster sådan et ur, og hvad er den rimlige pris for mig at give? 


På forhånd tak!
Svar
#2
Flot ur og referencen ser rigtig ud. Har du tjekket Chrono24? Billigste i EU koster 37.741 DKK og det er nyt.
Svar
#3
Ja, jeg har godt set det.

Det jeg har kigget på, vil de have 4300 EU for.  

Jeg aner ikke om det er en god handel?
Svar
#4
(03-08-2018, 02:40 PM)onkeldunkel Skrev: Flot ur og referencen ser rigtig ud. Har du tjekket Chrono24? Billigste i EU koster 37.741 DKK og det er nyt.

Da der ikke er moms på disse ure eller moms refusion  er spørgsmålet om hovedkontoret er i EU eller uden for EU eller om urerne er fra forhandlere uden for EU. Nogle forhandler kræver at man selv skal sende urerne afsted til de officielre forhandlere og er det uden for EU er det noget bøvl at få dem igen uden de ryger i tolden og man skal forklare en del. En tysker døjede med det i over 2 måneder da hans IWC skulle laves under garanti. Det værste er, især for Panerai, hvis certifikater ikke er stemplet af AD. Så bliver det noget gevaldigt rod at få det erklæret ægte. Der var en herinde fra da døjede med det. Det var væk i 6 måneder og da Klarlund fik der sagde de det var uægte uden at kunne sige hvad der var galt. Jeg tænker at da uret ikke havde AD stempler på sig opfattede fabrikken det som en mulig superkopi og ville ikke erklære det ægte. Selv om det nok var det når det kommer til stykket. Så vidt jeg kan se bruger de billige forhandlere stempler fra AD forhandlere, men det vil man jo gerne sikre sig.
Svar
#5
(03-08-2018, 03:04 PM)ChristianC Skrev: Ja, jeg har godt set det.

Det jeg har kigget på, vil de have 4300 EU for.  

Jeg aner ikke om det er en god handel?


Umiddelbart synes jeg det er en ok pris. Har du set uret og er du tilfreds ville jeg købe det.
Svar
#6
Sidste kommentar - du har ikke skrevet hvor du er på ferie - hvis det nu var f.eks. Tenerife, så skal man være opmærksom på, at det er et frihandelsområde og at man derfor i princippet skal betale told+moms ved indførsel til DK. Det gælder også flere andre steder så vidt jeg husker.
Svar
#7
Feriestedet var Hamburg
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)