Nye Da Vinci ure
#1
Som bekendt fornyer IWC årligt deres kollektioner. I år var det piloturene, som fik en opgradering. I 2017 bliver det Da Vinci-liniens tur. Urene bliver selvfølgelig præsenteret på SIHH messen i Geneve i januar. Allerede nu kan bladet Revolution løfte lidt af sløret. Læs videre her:
https://www.revolution.watch/a-star-rebo...-for-2017/
İmage
JK
Svar
#2
Daymn, tilbage til rødderne. Nøj det er flot!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Lever i min egen lille dykkerklokke..
Svar
#3
Jeg kan tilføje et link til Hodinkee, som har en fin artikel af Jack Foster:
https://www.hodinkee.com/articles/three-new-da-vinci-watches-from-iwc-including-2-ladies-timepieces-and-a-new-da-vinci-perpetual-chronograph?mc_cid=1f5af9e90b&mc_eid=72d40049a0
Svar
#4
Ifølge Watch Insider og altid velinformerede Alexander Linz kommer den nye Da Vinci PC i guld til at koste 65.000 CHF incl. 8% moms og udgaven i stål med en flot grå skive til 32.000 CHF. Med danske momssatser bliver det selvfølgelig noget dyrere.
Der kommer en del flere modeller senere bl.a. en med såkaldt flyvende turbillion. Jeg gætter på, den først bliver vist på SIHH i januar.
http://www.watch-insider.com/news/pre-si...3bba79753c
Svar
#5
På IWC´s hjemmeside kan man nu læse en fin artikel om Da Vinci urenes udvikling:
http://www.iwc.com/en/experiences/a-seed...nnovation/
JK
Svar
#6
Så dukkede der billeder op af modellen med den flyvende tourbillon. 44 mm i diameter og 17 mm tykt. Det er et mekanisk kunststykke, men sådan noget koster også. Fås kun i rødguld til en pris på ca. 103.000 US dollars eller 720.000 kr. Hertil kommer nok lidt moms m.v. i Danmark.
JK
İmage
İmage
Svar
#7
Der kommer også en ny chronograf i Da Vinci serien. Her er den 42 mm store Da Vinci Chrono Laureus. Det er en LE på 1500 stk. Der er hele 68 timers gangreserve.
JK
İmage
İmage
Svar
#8
Ny er også Da Vinci Automatic på 40 mm. Jeg vil tro, at både størrelsen og det forventede prisniveauet på dette ur kan tiltrække købere. (Pris endnu ikke tilgængelig)
JK
İmage
İmage

De kunder, som måtte foretrække et ur på 36 mm, er også tilgodeset i den nye Da Vinci linie. Her er to eksempler på disse ure. Da Vinci Moon Phase og Da Vinci Automatic 36. Udgaven på billedet tiltrækker nok mest det kvindelige publikum  Icon_smil
JK
İmage
İmage
Svar
#9
Der er meget mere at læse om urene her: http://www.iwc.com/en/news/2017-da-vinci...re-beauty/
JK
Svar
#10
Her er en lille 360 graders video af IWC's stand på SIHH messen i Geneve.
JK


Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)