To tusind meter ure
#1
Så kom Claus forbi  Icon_party

Det har jeg sagt nogle gange efterhånden og som det plejer at være, er det super hyggeligt.

Vi får samlet lidt op på ur-situationen og kigget de nye ure.

Hvad var der så med denne gang.....??

Jeg havde længe været forbi et lidt specielt ur, som dette Diavas 1000 meters dykker ur og været lige ved engang, men så var det smuttet lige for næsen af mig.

Så kom det op igen og jeg var ikke helt så begejstret som min kone, der ofte lige tjekker CT-Watches side igennem og hun var helt sikker på at dette ur var lige noget for mig. Jeg havde kigget på et Oris dykker ur og var blevet mere forelsket i denne udgave, men tog alligevel det andet med.

De to ure er meget forskellige i materialer, hvor Oris er titanium (det lette ur) og lidt tungere stål ur fra Dievas på 191 gram, som kom med en lækker gummirem med blå syninger. 

Oris vil jeg ikke sige så meget om, da det er et sikkert valg og her går man aldrig fejl, men den anden Dievas er lidt mere skæv, grundet sin meget høje kasse og ikke mindst den lidt underlige designede skive med kun de fire tal.

Det var bla.a. dette layout der kunne få mig lidt i tvivl og nu må vi se hvordan man lever med det. Hvis jeg skal beskrive uret fra at se billeder og så til at få det i hånden, så er jeg blæst bagover. Det er så super lækkert at mærke efter og opleve uret live og den kompakte kasse med den høje dreje-lünette er verdensklasse og må uden nogen sammenligning være noget af det bedste jeg endnu har prøvet af drejelig lünette. Her er det tysk kvalitet når det er bedst og jeg kan ikke finde retfærdige ord til den sprøde gang, man oplever når man drejer lünetten.

På Oris er det en velkendt oplevelse og masser af kvalitet når der hives op i lünetten og den drejes sikkert rundt for atter at låse den fast...ingen slinger her, men den når ikke Dievas lünette's sprøde og lækre feel.

Nok om den lünette og et ønske kunne være et bedre layout på skiven, men tror jeg vil blive rigtig glad for uret. Her kommer lidt snapskud og bemærk lumen i den Dievas, hvor der er lys kanten rundt.

İmage

İmage

İmage

İmage

İmage

İmage

Og som om historien slutter her, så kommer der lige en lille ting mere på, for i mens vi sidder og taler ure, så bestiller min elskede hustru et rigtig nydeligt ur til mig til fødselsdag (lidt i god tid) og her er det et Tissot med hvid skive og skulle man være interesseret, så linker jeg lige til dette ur, der skal bruges til pænt....jo jo! det har været en dejlig dag  Icon_smil

http://www.ct-watches.dk/solgte-ure/prod...rc200-2015
Med venlig hilsen Michael

Elsker når ure kommer med en historie
[-]
  • KimT
Svar
#2
Kæmpe stort tillykke med de nye klokker Icon_rul Det lød sgu forkert, men tænker at du forstår Icon_Up

Hold da op en sød og betænksom hustru Icon_blink
You can't turn back the clock. But you can wind it up again.
Svar
#3
Tillykke, så venter vi bare på videoen Icon_e_biggrin1
Svar
#4
Takker og forstår Icon_blink

"A Damn Fine Woman" mit et og alt Icon_Up

(02-03-2016, 10:45 PM)KimT Skrev: Tillykke, så venter vi bare på videoen Icon_e_biggrin1

 Den kommer nok også, men er helt oppe at køre, så skal lige samle mig lidt  Icon_lol
Med venlig hilsen Michael

Elsker når ure kommer med en historie
Svar
#5
Svar
#6


Med venlig hilsen Michael

Elsker når ure kommer med en historie
Svar
#7
Fedt Oris og hyggelig video  Icon_Up
Det andet siger mig ikke noget sorry. Icon_blink

Men uanset hvad tillykke med de nye ure  Icon_flag
Og en yderst forstående hustru. Icon_cool


Oriset er total fedt og helt klart mit valg hvis jeg skal have et Oris igen,
Var ved at springe på et sidst men så kom der et Omega i "vejen"
Så dog gerne det havde ETA motor.
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
[-]
  • KimT
Svar
#8
(03-03-2016, 06:08 PM)Stensbjerg Skrev: Fedt Oris og hyggelig video  Icon_Up
Det andet siger mig ikke noget sorry. Icon_blink

Men uanset hvad tillykke med de nye ure  Icon_flag
Og en yderst forstående hustru. Icon_cool


Oriset er total fedt og helt klart mit valg hvis jeg skal have et Oris igen,
Var ved at springe på et sidst men så kom der et Omega i "vejen"
Så dog gerne det havde ETA motor.

Det er helt okay og mange tak for kommentaren.

Oris ville sikkert også gerne være blevet ved ETA-værkerne, men har været nødt til at skifte og stadig er der jo Oris på markedet med ETA-værker i. Personligt er jeg efterhånden ret ligeglad omkring værket, da jeg aldrig når at slide et værk op inden det flipper videre  Icon_blink.

Jeg vil nu heller ikke gå amok på Dievas ure, men er dog overrasket over denne model, som klart nok kræver en som mig der elsker de meget anderledes og lidt skøre ure, hvilket også vil betyde at jeg nok aldrig kommer til at købe de mere kedelige ure, som bl.a. Rolex, Breitling og Omega...ja det vil sige at jeg er total forelsket i Omega's ploprof som en undtagelse.

Nu må du ikke misforstå mig, for jeg ser jo ikke ned på de nævnte ure, men de fanger mig bare ikke.....sorry!  Icon_blink
Med venlig hilsen Michael

Elsker når ure kommer med en historie
[-]
  • KimT
Svar
#9
Sorry Michael,but these micro brand divers do not impress me at all.The Dievas looks like it was made by someone with a very unsteady hand.There are just thousands of these micro diver brands out there.They all use the same recipe big thick crystal-massive hands with big dollaps of lume - shiny space age looking cases - Swiss cheap movements to give them a bit of respect.They are all in the same price range,and they all come with the same marketing bullshit.They all have so called connections to the military,and they all have a dedicated team of watchmakers working for them.And according to your reviews they all work as well ,as watches costing much more.
                                              The problem i have with this is that it is very very hard to find any serious test results for most of these brands.I for one just do not believe that you get more than you pay for in this world.And with these micro brands i actually believe you get less.Because for the same money you pay for most of them,it is possible to buy a real quality product from a real watch brand.And you can at least sell a watch used from an established brand.Over the years we have heard about these fantastic micro brands,but how many of them can we remember today?And how many of these watches do we see for sale with used watch dealers.Not to say that certain dealers do not specialise in selling these watches.The problem is that sometimes you have to keep selling or buying with the same dealer,because it is the only place you can get a deal.
                                                    This type of watch can function for years without problems,but so can a 200 kr Timex or Casio.We must give new brands a fair chance.Where would brands like Sinn or Nomos be without the support of watch sites,and watch nerds.When i see one of these micro brands getting good reviews by serious reviewers or watchmakers,is the day i will consider buying one of their watches.Until then i take everything i read or see about them with a pinch of salt.
- Jeg er engelsk - bor i Danmark, forstår dansk - men foretrækker at skrive på engelsk Icon_smil
Svar
#10
Willy > jeg har da forståelse for hele problematikken omkring indkøb af ure i forskellige prisklasser, men det har ikke min interesse og jeg har ikke krav om at købe "billige ure" fordi det er hvad jeg kan få.

Mit ynglings mærke er ikke mikro mærker og jeg er ret ligeglad om hvilke ure folk køber, så der er frit slag på alle hylder. Icon_blink

PS. The problem is that sometimes you have to keep selling or buying with the same dealer,because it is the only place you can get a deal. ??? - hvad fanden rager det dig.
Med venlig hilsen Michael

Elsker når ure kommer med en historie
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)