CA eller AC
#1
I min fars efterladte gemmer fandt jeg et gammelt ur. Mener han brugte det da jeg var barn så omkring 35-50 år gammelt vil jeg tro.
Tænkte på om jeg skulle få den renoveret men.... Jeg ved ikke hvad det er for et ur, og er det den rene nikkelalergibombe/"blikmodel", vil jeg ikke gøre noget ud over at smide den ud.

Der var aldrig mange penge at gøre med, så 100% ikke noget specielt ur (ud over for mig). Uret er manuelt men ser ud til at virke ok.

For oven på skiven står der et C med et A inde i. Og under viserne står der Incabloc, antimagnetic og nederst Swiss made. På bagsiden står der lidt det samme + Waterproof og nummeret 317508. 

Er der nogen her som kender til hvad C og A står for? Jeg har fundet AC orologi men det kan vist ikke passe.

Hvis i mener det er for tåbeligt at smide penge efter pga. for billigt urværk, og kun vil give problemer, må i meget gerne sige det :-)
Svar
#2
Nu er der virkelig brug for en krystalkugle for det er umuligt at vide hvilket ur det drejer sig om. Et billede ville bringe et skud meget nærmere.
P.N.
[-]
  • fni
Svar
#3
Ja kan godt se det er smartest. Så håber det her virker og billederne kan ses :-)

İmage
Svar
#4
(03-01-2016, 09:26 PM)fni Skrev: Ja kan godt se det er smartest. Så håber det her virker og billederne kan ses :-)
https://drive.google.com/file/d/0B8afNJO...ef=2&pli=1

https://drive.google.com/file/d/0B8afNJO...ef=2&pli=1
Venligst
Henry Rasmussen
Icon_violin
Svar
#5
Det er svært at gætte på hvilken maskine der ligger i kassen. Skivemærket er ikke et jeg kender, jeg har på fornemmelsen at det er en firmagave hvor det lokale firmalogo er på skiven. Jeg gætter på at urværket er et AS - FHF eller ETA men kan ikke være sikker før jeg får et kig under bagkassen.

Mvh.
P.N.
Svar
#6
Tak. Troede bare det med firmagaver var noget lidt mere "nymodens". Prøver at tage et billede når jeg engang lige får åbnet kassen.
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)