hvilke forretninger kan man stole på?
#1
Hej urnørder Icon_e_biggrin

Jeg har gennem et stykke tid søgt på nettet efter brugte ure fra de store mærker AP og PP. Jeg faldt over CologneWatchCenter som umiddelbart virker meget prof ud fra deres hjemmeside at bedømme. Deres speciale er handel med brugte ure.
Da jeg kiggede på deres Montoya limited edition opdagede jeg dog noget rimeligt foruroligende: tallene på urets tachymeter var ikke placeret præcis hvor de skulle hvilket AP jo aldrig ville tillade. Eks ligger 60 ikke lige over kl 12 men et par minutter før. Jeg skrev derfor til dem for at høre om de var sikre på at uret var ægte. Det forsikrede de mig om og sagde at grunden til førnævnte observation er vinklen hvormed billederne blev taget. De sendte mig herefter nogle nye billeder hvor de holder uret anderledes og hvor tachymeteret passer. Det virkede umiddelbart meget reelt eftersom billederne er taget fra en iphone og man kan se butiksejerens fingre som rører ved uret. Omvendt synes jeg at den vinkel man ser uret fra på hjemmesiden er så god, så man ikke burde kunne se tallene på tachymetret være så upræcist palceret som billederne viser.

Hvad siger I? Er der nogle sites I har tillid til/ikke tillid til? Kan man stole på CologneWatchCenter?
Svar
#2
Hej og velkommen til!

Check evt. underforum "Good Guys / Bad Guys" - og husk på at du ikke kun køber uret, men også "køber" sælger...

Jeg kender ikke den omtalte forretning, men hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det nok fordi det er det!
"It's better to have a need-not, than to need a have-not" Icon_cool

IMHO
John
Seiko MM300 + "Atlas"
Omega 2xSpeedmaster + 2xSeamaster
Looking for: Fundings


Svar
#3
ja men som udgangspunkt er der ikke noget jeg vil sige er for godt til at være sandt. Prisen ligger på linje med andre sites og som sagt virker siden prof og de var hrtige til at sende nye billeder. Jeg synes bare ikke at vinkln de første billeder blev tager fra burde betyde så meget som de påstår
Svar
#4
I have bought a few watches from germany . I just take a return flight and a day out of the calander example , a saturday . When buying a watch in that price class . It is much easier to negotiate a better price .Especially if the watch needs a service . That alone can cost up to 10.000 for a AP or Patek . I would buy watches in the 20-30.000 kr. price class without seeing first , but definitely not over that . If its a dealer i do not know , i always look at how many watches they have for sale . The bigger dealers are usually pretty safe to deal with .
- Jeg er engelsk - bor i Danmark, forstår dansk - men foretrækker at skrive på engelsk Icon_smil
Svar
#5
Jeg ved godt at det måske ikke lige er den type ur du er på udkig efter, men af og til er der folk herinde som søger f.eks. http://www.uniwatches.dk/brand/seiko-ure/ eller http://www.uniwatches.dk/brand/citizen-ure/, og her vil jeg blot i al stilfærdighed nævne at Uniwatches om ikke andet være en god mulighed. Personligt vil jeg nødig handle de HELT dyre ure online, men ellers sikre dig at du køber indenfor Europa, så du den vej igennem har loven på din side.
Mvh. Chris

Besøg vores hjemmeside Uniwatches http://www.uniwatches.dk/ hvor du finder et hav af forskellige ure
Svar
#6
Uniwatches Skrev:Jeg ved godt at det måske ikke lige er den type ur du er på udkig efter, men af og til er der folk herinde som søger f.eks. http://www.uniwatches.dk/brand/seiko-ure/ eller http://www.uniwatches.dk/brand/citizen-ure/, og her vil jeg blot i al stilfærdighed nævne at Uniwatches om ikke andet være en god mulighed. Personligt vil jeg nødig handle de HELT dyre ure online, men ellers sikre dig at du køber indenfor Europa, så du den vej igennem har loven på din side.


hvad mener du med loven på min side? Det er vel også ulovligt at sælge falske ure i udlandet hvis man påstår de er ægte?
Svar
#7
Citat:hvad mener du med loven på min side? Det er vel også ulovligt at sælge falske ure i udlandet hvis man påstår de er ægte?

Heh... det er typisk DK-sælger lingo som betyder på klarsprog: "Du er en rookie, usikker for at købe fra en tydelig nok seriøs europæisk netbutik. Nu skal jeg insinuere om de frygtelige konsekvenser af et køb fra udlandet og så vil du måske hellere købe mit kram" <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Naturligvis skal man passe på og bruge den god fornuft, Gud har givet os (vis man har fået den), men det at man insinuerer at det er farligt at købe fra udlandet / farligere end at købe fra DK (på trods af at ting koster som regel mere her), er rent pjat.
Det, at man er mere beskyttet af loven her i landet end i resten af EU er noget kun de gamle damer med blåt hår og sjove briller tror på. Bortset fra at Danmarks regler ang. brugerbeskyttelse er nok verdensrekord (dog uden at folk nødvendigvis er mere beskyttede de facto, er der ikke de store forskelle i EU.
Jeg har købt ure fra hele verden de sidste par årtier, nogle hundrede gange, og har aldrig blevet snydt (syv-ni-tretten Icon_e_wink ). Og så kan man google sig til resten.
Hold dig væk fra kinesiske hjemmesider med kopiure og du er rimelig sikkert beskyttet.
Biksen du spørger om kender jeg ikke til. Dog ville jeg ikke bekymre mig for at handle med dem. Ingen bygger en hjemmeside af den slags op for at løbe med vores 10 - 15K (eller lidt mere). Der ville ikke være forretning i det Icon_e_wink
Mvh. John - nu under det sorte flag*.
(*Jolly Roger, ikke IS !  Icon_blink )
Svar
#8
ok men jeg planlægger jo at købe et ur i 100.000 kr klassen. Kan de ikke godt finde på at bygge en flot hjemmeside op for det? Jeg giver dig dog umiddelbart ret. Som jeg selv indleder med at skrive så virker det hele jo meget reelt og de var også hurtige til at sende nye billeder.
Svar
#9
Honest opinion . You should never buy a watch at that price without having it in your hands . Otherwise i agree with John , there is nothing to be afraid of .
- Jeg er engelsk - bor i Danmark, forstår dansk - men foretrækker at skrive på engelsk Icon_smil
Svar
#10
Jeg har handlet en del med tyske sælgere og efter min mening er de mest stabile. Italienske er ok, men er ikke så hurtige med svar på mail og en anden arbejdsmoral.

Men men. Når man køber et ur til over 40.000 kr., og i dette tilfælde 100.000 kr, så tag ned til stedet til en aftalt tid og se på uret.
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)