Så er de off. servicepriser her
#1
Her er servicepriser hos AD 2014.

Så kan man jo altid prøve at få det billigere. Der er mulighed for at se hvad kategori ens urværk/caliber hører til og så se prisen.

[url]"http://www.omegawatches.com/customer-service/watch-intervention/complete-maintenance-service-prices">http://www.omegawatches.com/customer-se ... ice-prices[/url]
Svar
#2
Holy Macaroni... jeg ville også bruge dem - dog kun hvis jeg havde et meget dyrt samlerstykke hvor prisen ved videresalg var afhængig af at klokken var serviceret hos AD´en. (Og dog; Omega værksted i Hellerup og specielt Omega i Schweiz har ikke den bedste ry... ser ud lidt som om der er altid en lille håndfuld skruer tilbage efter eftersyn. Og at uret skal retur. Igen og igen.)
Ellers... jeg ved ikke hvis jeg skulle grine eller græde. Man kan jo få et eftersyn for automatværk med dato for 10 til 15% af det SwatchGroup tager. Dog in mente at den billige eftersyn inkluderer ikke skiftning af dele men kun rensning og smøring + justering af gangen + en summarisk trykprøve.
Eftersyn af et mekanisk ur er ikke en operation sammenlignelig med hjernekirurgi etc.
Og nej, jeg vil ikke oplyse hvem laver den fornævnte billig eftersyn. Go venligst selv lidt rund og find en urmager som har et hjemmeværksted og som gider.

Vh. John
Mvh. John - nu under det sorte flag*.
(*Jolly Roger, ikke IS !  Icon_blink )
Svar
#3
Og de fleste gider ikke noget med selv at skal finde den billiget og finde tilbud. Kun få er samlere, og derfor har jeg indtryk af at de fleste bare tager det dertil hvor de har købt uret.

Jeg har altid haft det sådan, at fik jeg noget lavet billigt, og det ikke virkede ærede jeg mig over at jeg var nærig. Betalte jeg en høj pris for noget og det virkede, var jeg ligglad med prisen. Det er langt hurtigere glemt end glæden over at det reperede virkede.

Jeg har kun fået noget lavet billigt og godt via aut. forhandlere som gav mig 30 % rabat grundet at jeg arbejde for dem. Det være sig urmagere og bilforhandlere.

Jeg kender ikke til de Omegas servicecenter ry, men jeg var inde ved Klarlund angående nogle nye spliter i mit Omega. Jeg sagde at det havde fået service ved aut. Omega i Tyskland og spliterne i lænken var halvt slidte, men kunne bruges. Jeg spurgte hvorfor de mon ikke havde skiftede dem. Klarlund sagde at det havde de nok ikke tænkt over. Det kunne vi også glemme sagde han. Så tjaa. De laver alle nogle fejl, men sidder også med mange ure.
Svar
#4
Citat:Og de fleste gider ikke noget med selv at skal finde den billiget og finde tilbud. Kun få er samlere, og derfor har jeg indtryk af at de fleste bare tager det dertil hvor de har købt uret.
Det kan godt være, Nicholas, at de fleste ikke kan finde ud af det ene og det andet men jeg kan garantere dig at når et eftersyn koster + 4K, går de fleste bare ikke "der hvor de købte uret" men bliver pludseligt meget kreative . Og det har meget lidt at gøre med hvorvidt de er nørder eller tilhører pøblen.
Omvendt - jeg er tilbøjelig at tro at det er netop (nogle) nørder som kan argumentere for sig selv at at strålebehandling for deres Omega hos en AD for +4K gør dem glade og at uret tikker lystigere end efter service hos en almindelig urmager for en brokdel af prisen.

Citat:Jeg spurgte hvorfor de mon ikke havde skiftede dem. Klarlund sagde at det havde de nok ikke tænkt over. Det kunne vi også glemme sagde han.

Sikke noget pjat, Nicholas.
Mvh. John - nu under det sorte flag*.
(*Jolly Roger, ikke IS !  Icon_blink )
Svar
#5
Nu må vi snart have din definition af "pøblen", John. Icon_e_wink
/
Kristen
Svar
#6
Hvad er noget pjat ?
Svar
#7
Citat:Nu må vi snart have din definition af "pøblen", John.

Folk som tror at Gud er præstens bror og bor i en tændstikæske bag alteret, folk som læser Se og Hør og Ekstra Bladet, stemmer på XX og fejrer fødselsdag året rund med dannebrog, vil lukke grænserne og tror at man kan holde nationaløkonomien kørende ved at sælge flintredskaber til turister på motorvej rastepladser. Folk som synes at højere uddannelse er noget pjat og at man skal uddanne håndværkere i stedet for pga. at man kan jo se hvad de laver mod akademikernes usynlige og ufattelige sysler .

Jeg troede at de findes i mindre tal IRL end i mine vrangforestillinger. Virkeligheden viste sig dog for at være det modsatte, erfarede jeg efter EU valget i fjors...

Got the picture, Kristen ? Icon_e_surprised ( <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> )
Mvh. John - nu under det sorte flag*.
(*Jolly Roger, ikke IS !  Icon_blink )
Svar
#8
Det dækker vel snart 95 % af os hvis bare 1 af tingene er gældende Icon_e_biggrin
Svar
#9
Citat:Det dækker vel snart 95 % af os hvis bare 1 af tingene er gældende
Netop, én ting er nok for at man tilhører i den fornævnte kategori.
Lakmustest for at skille eliten fra masserne...
Og når vi nu taler om det er jeg lidt nysgerrig om at høre hvilken punkt væltede dig, Nicholas ? Icon_e_wink
Mvh. John - nu under det sorte flag*.
(*Jolly Roger, ikke IS !  Icon_blink )
Svar
#10
Pyh, så tilhører jeg heldigvis eliten!
/
Kristen
Forøvrigt er det Cirkeline, der bor i den tændstikæske.
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)