Watch out for the Sun ! ;-)
#1
Som overskriften antyder, så kan solen være en lunefuld ven - men i dag var der ingen sol........... kun skyer ! Icon_e_wink

Jeg fik lyst til at afprøve en påstand, som jeg har hørt ofte herinde blandt dem, der er gode til at fotografere ure - nemlig, at de bedste forhold er, når det er gråvejr !! Blødt og filtreret lys gør, at man får et minimum af generende reflekser - men på den anden side, så gør ure sig bedst i naturligt lys og ikke i en lysboks m.v.

Og det gav mig så samtidig et påskud til at poste (endnu) et par billeder af mit yndlingsur - selvom jeg er meget glad for mit IWC Fliegerchrono 3777, så er dette Submariner 16800 med mat skive stadig det ur, som jeg er mest glad for.

Billederne er taget på stativ og med timer, med et Canon EOS 5D Mk II med en Canon EF 100mm USM 1:2.8 makrolinse. Der er ikke brugt filter eller lysparaplyer, flash eller lignende og underlaget er blot en alm. flettet havestol. De er behandlet i Lightroom 4, hvor jeg har beskåret dem og skruet lidt på lys og kontrast m.v., så uret tager sig bedst muligt ud.


İmage

İmage

İmage

İmage

İmage
/Peter


"The darkest places in Hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis" - Dante Alighieri, "Divine Comedy"
Svar
#2
Det er virkelig også nogle flotte billeder af et dejligt tidsstykke Icon_smil Du må meget undskylde, men jeg ville any day tage sub'en fremfor din IWC Icon_e_biggrin
Alt godt.

Hr. Sonne
Svar
#3
Fremragende billeder af et ditto ur! Virkelig godt valg af underlag!
Mvh Jens
Svar
#4
super foto. Top ur.

Har holdt et vågent øje med netop 16800 (transitional) de sidste år og de er godt nok blevet svære at finde en med den flotte gyldne patinering.

Denne her med Boks og alle papire, er lige solgt i US (sharetime.N.Y) til 48.000 danske - så kan man jo lægge told om moms på den og så vi godt deroppe.

Så ser man en siger jeg bare KØB... <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Svar
#5
CAYB Skrev:super foto. Top ur.

Har holdt et vågent øje med netop 16800 (transitional) de sidste år og de er godt nok blevet svære at finde en med den flotte gyldne patinering.


Takker Icon_smil

Jeg har lidt svært ved at vurdere efterspørgslen på 16800 med mat skive (transitional) herhjemme og dermed også værdien af dem - der er ingen tvivl om, at de er mere eftertragtede end 16800 med blank skive og hvidguldsindfattede timemarkeringer.

Spørgsmålet er, hvad man kan sætte sådan én som min til i handelsværdi, når man tænker på at et tilsvarende ur med alm. blank skive m.v. typisk står til 32-33 K uden papirer ?

48.000 + moms virker højt sat selvom den er med papirer og tropical patinering - men alligevel. Kan man nærme sig 40-42.000 kr. for en som min - man skal jo tænke på, at en Sea-Dweller "666" med mat skive typisk vil stå til omkr. 50 K ?
/Peter


"The darkest places in Hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis" - Dante Alighieri, "Divine Comedy"
Svar
#6
Flotte billeder & ikke mindst ur!

Peter har ganske ret i, at billeder af ure (ofte) bliver bedre hvis de er taget i naturligt lys - helst overskyet.
For øvrigt har jeg altid undret mig over, at "folk" ofte bruger oceaner af energi & tid på, at finde det rigtige kamera, objektiv etc. men ikke gider bruge mange minutter på, at sætte sig ind i hvordan man efterbehandler et billede.

Nedenunder et eksempel på, at man sagtens kan tage anstændige billeder uden "fint" udstyr.
Billedet er taget med en telefon & efterbehandlingen udført på samme telefon (iPhone 5s).
Det er selvfølgelig noget småtteri, når der skal efterbehandles på en så lille skærm, men med lidt tålmodighed kan det snildt lade sig gøre.
Billedet er naturligvis ikke i samme flotte kvalitet som billederne fra Peter ovenover - men dog brugbart synes jeg, og udstyret er altid lige ved hånden.

Biler er en ofte benyttet analogi, og da Rolex i mange henseender bliver sammenlignet med Toyota, må det naturlige valg til en posering være et: Toyoto watch ツ

İmage
Cheers, Jesper
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)