114060 bestilt
#1
Hej,

Først og fremmest, er det fedt at se så mange urentusiaster samlet ét sted Icon_e_smile

Jeg er ny på dette forum, men jeg vælger alligevel at dele min 'bestilling/køb' med jer.

Jeg er ikke nogen ur-nørd, men efter Basel 12', så jeg mig lun, næsten blind, på Submariner 114060. Efter længere tids overvejelse, besluttede jeg mig for at forhøre mig ved en forhandler. Jeg tog kontakt til MC Mortensen, som informerende mig om at de ville have uret i butikken ca. 24 JUL.
Jeg har netop bestilt uret, samt TAG Heur WAN2110.BA0822 til en kollega.

Jeg arbejder i udlandet, så jeg kan først afhente uret i AUG, men jeg kan afsløre at jeg glæder mig Icon_e_biggrin
Svar
#2
Det er helt forståeligt.
tillykke med krydderen, selv om det må føles at være lang tid til vi når august.
vh
Allan
Et los i røven kan til tider få verden til at se lysere ud
Svar
#3
Fedt ur som du helt sikkert bliver glad for Icon_e_biggrin
vh Hans Henrik
Svar
#4
Lækker ventetid - og en god AD i MC Mortensen du har valgt
Mvh. John  - Glad for ure og frisk på lidt iværksætterråd.
Besøg min blog med gode råd til iværksættere!
Besøg min blog om ure!
Svar
#5
Det er alt for lang tid Icon_e_biggrin

Før jeg tog kontakt til MC Mortensen, snakkede jeg med et par andre forhandlere som oplyste at uret først kom i salg sep/okt. Hvilke datoer har i hørt?

Jeg har haft mailkorrespondance med Steffen fra MC Mortensen. Han er venlig og lige til.
Svar
#6
Tillykke med købet det er sgu et rigtig fedt ur du har bestilt.. Puha, det bliver et par lange måneder det er jeg ikke sikker på at jeg ville kunne klare at vente så længe Icon_e_smile
Daytona - 16523
Submariner - 14060
Submariner - 16613
Crosswind g/s
Tissot PRS200
Svar
#7
Hej Lasseb

Jeg er ligesom dig spritny på dette forum, selvom jeg har fulgt med herinde i lang tid. Tilsvarende har jeg ligesom dig set mig lun på det nye Rolex Sub non-date 114060.

Hvad angår dato for hvornår det kommer i butikken, så kan jeg fortælle dig om at da jeg foretog bestilling på ovennævnte model d. 5/5 hos Klarlund, fik jeg at vide at de ville have den til August!!

Jeg har sidenhen været inde med både mit Tag Heuer Aquaracer og et vintage Vacheron Constantin lommeur i guld til service, og der var desværre ikke update på hvornår de ville få det, udover "til august".

Nu har jeg ikke det brede kendskab til forskellige Rolex-forhandlere (læs: endnu), men jeg vil umiddelbart tro at Klarlund er ret langt fremme i skoene hvad det angår, eller tager jeg helt fejl???

Men indtil juli/august kan du og jeg savle over disse billeder, taget af én der tilsyneladende er fremme i skoene <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=";)" title="Wink" /><!-- s;) -->
[url]"http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=238063" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=238063[/url]" onclick="window.open(this.href);return false;

Mvh. Andreas TW
Svar
#8
Der er folk der med held har købt nye modeller i Amsterdams lufthavn, før de landede på det danske marked. Bare til info...
Svar
#9
114060 er landet i Herning Icon_e_biggrin
Svar
#10
Super melding og tak for mailen Icon_e_biggrin

Andreas: Super fine billeder fra den post på rolexforum! De gør det næsten endnu mere svært at vente Icon_e_smile Det skal blive spændende hvornår du kan afhente dit!
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)