Defekt Deepsea
#1
Æv æv, mit 1,5 år gamle Rolex Deepsea er allerede "defekt". Gang-reserven er nede på maks. 6-8 timer når uret er trukket helt op.
Er der nogen der har forslag til diagnose? Og dækker den internationale garanti en sådan defekt (uret er købt i Sverige)?
Måske man alligevel skulle være blevet ved IWC Icon_e_biggrin
Svar
#2
Tror bestemt garantien dækker indtil 2 år, så vil anbefale dig at smutte forbi Klarlund eller nærmeste AP
Svar
#3
Skovlund Skrev:Æv æv, mit 1,5 år gamle Rolex Deepsea er allerede "defekt". Gang-reserven er nede på maks. 6-8 timer når uret er trukket helt op.
Er der nogen der har forslag til diagnose? Og dækker den internationale garanti en sådan defekt (uret er købt i Sverige)?
Måske man alligevel skulle være blevet ved IWC Icon_e_biggrin

Jeg har ingen ide til en diagnose. Men måske lidt erfaringshjælp.
Mit Sub LV begyndte også at ryge ned i gangreserven to måneder før den internationale garanti udløb. Uret er fra Tyskland men jeg afleverede det hos ADer her i Luxembourg. De tog en kopi af garantibeviset og uret røg til Rolex Belgien. En måned efter kom det retur. Fungerede igen perfekt. Og det kostede gratis.

Så mon ikke samme fine service venter på dig et eller ander sted ved en dansk ADer?

Hilsen
Morten
Svar
#4
Mine nyere Rolex´ har altid blivet garantirepareret hos en dansk AD uden betaling.
Også, når uret er købt i udlandet. Og også, hvis der har været behov for f. eks. en justering lige efter at garantien er udløbet (fordi, Rolex giver to års garanti - i hvert fald i EU og derved frivilligt overtrumfer den lovmæssige reklamationsret).
Beste erfaringer har jeg fra Povl Klarlund, hvor - uden at jeg spurgte det - min gammel Datejust fra -70´ne blev fikset gratis. Altså, sådant ca. 35 år efter at garantien var udløbet Icon_e_biggrin - det hedder vist "Service".
Har også godt at sige om M.C. Mortensen og urmagerne - både den nuværende og de forhenværende og ligeledes om Knud Pedersen i Århus... (i det sidstenævnt sted kan det være en prøvelse for at tango med deres butikspersonale, men kan du møve dig forbi dem, er der en fin old school urmager, Orla Pedersen, som ved en del om vintage modeller og har stumperne for de mest eksotiske kalibre fra både før og efter ungdomsoprøret <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> .
Generelt, når man opfører sig ordentligt og høftligt og ikke stormer biksen og "kræver sin ret", kommer man ganske langt med dem.
Også, når det drejer sig om nogle "lidt mindre autoriserede opgaver".
Så, ring til - eller endnu bedre - besøg PK, de vil næppe afvise (har aldrig hørt om at de har gjort) garantireparationen. Også når uret er købt fra anden side af verden osv.

Held og lykke - hilsen John
Mvh. John - nu under det sorte flag*.
(*Jolly Roger, ikke IS !  Icon_blink )
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)