Rolex Yacht Master Lady/mid-size
#1
Hej

Jeg er på udkig efter et ur til fruen, og er kommet frem til at et brugt Rolex Yacht Master nok er sagen. Det skal nok være en 29 mm, men en midsize kan måske også komme på tale. Det skal enten være stål/platin eller stål/guld modellen.

Jeg vil høre om der er nogen der har noget input til om der er noget man skal være opmærksom på med denne model?
Findes der en oversigt over hvilke kombinationer der er findes fra Rolex, her tænker jeg på skivefarve, da jeg tror en blå skive ville vække lykke?

På forhånd tak

/Jacob
Svar
#2
Et godt valg, rent smagsmæssigt. Jeg tror, at min kone skal have det samme til sin 40 års fødselsdagsgave Icon_smil
Og klart i midsize.... God jagt Icon_smil
Med venlig hilsen

Endnu en urtosse med Kermit om sit venstre håndled <!-- s:-) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif" alt=":-)" title="Smile" /><!-- s:-) -->
Svar
#3
Min kone har en G/S midsize, som hun er meget glad for; jeg synes du skal overveje denne størrelse frem for den lille. Hvis din kone er bare lidt til bling skal det nok være G/S, da platin/stål ikke syner af så meget mere end ren stål.

Der er vist tre-fire forskellige skiver, bl.a. hvid, blå, champagne.

Jeg ved godt vi viser billeder i en uendelighed - men det er da alligevel ikke tit med en YM. Så her er fruens med champagne skive:

İmage

God jagt! (Er du sikker på hun ikke læser vintageure.dk?)

/Bjørn.
Svar
#4
bjorn_e58 Skrev:Min kone har en G/S midsize, som hun er meget glad for; jeg synes du skal overveje denne størrelse frem for den lille. Hvis din kone er bare lidt til bling skal det nok være G/S, da platin/stål ikke syner af så meget mere end ren stål.

Der er vist tre-fire forskellige skiver, bl.a. hvid, blå, champagne.

Jeg ved godt vi viser billeder i en uendelighed - men det er da alligevel ikke tit med en YM. Så her er fruens med champagne skive:

İmage

God jagt! (Er du sikker på hun ikke læser vintageure.dk?)

/Bjørn.

Smukt ur, jeg tror du har ret i at en guld/stål model vil gøre sig lidt bedre. Nu skal jeg bare til at finde ud af om det skal være en 29mm eller en mid-size, hun plejer at være glad for små ure, men jeg synes det vil gøre sig bedre i en lidt større - pyha, alle de problemer når man vil give en gave <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Er der nogen der har et bud på hvad det bør koste i god stand?

Mvh

Jacob
Svar
#5
JacobNielsen Skrev:Er der nogen der har et bud på hvad det bør koste i god stand?

Chrono24 har et pænt udvalg til meget forskellige priser fra små 30k til ca 45k, og med en del mellem 35k og 40k. Mon ikke det er en rettesnor, selvom det godt nok synes højere end jeg ville have gættet på.

/Bjørn.
Svar
#6
Tak for input til dem dem har skrevet. For at følge op, blev det ikke til en Yachtmaster til fruen, hun synes selve uret og kassen var "pæn nok", men Oyster lænken var ikke sagen, men til gengæld synes hun vældig godt om Jubilee lænken, så nu går jagten ind på en 31mm Datejust.

/Jacob
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)