Urkøb 2009?
#1
Inspireret af en tråd på et andet forum kunne jeg godt tænke mig og hører jer, hvilke ure I påtænker at købe i 2009?

For mit eget vedkommende har jeg 2-3 forskellige ure i tankerne, som jeg håber at blive ejer af i det kommende år.

Første prioteten er et Rolex Seadweller Deepsea. Har endnu ikke set et IRL, men udfra billeder jeg har set, er dette ur placeret som nr. 1 på min ønskeliste. Om der bliver råd til den, må tiden vise. <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=";)" title="Wink" /><!-- s;) -->

Som nr. 2 har jeg et Breitling Skyland eller en Steelfish. Har ikke helt besluttet mig for om det skal være den ene eller den anden.

Jeg bruger lang tid på og planlægge mine urkøb og sælger også sjældent et ur igen, hvis det først er "kommet inden for døren" og af samme grund kan det ikke blive til mere end 1-2 nye ure hver år, for mit vedkommende.
Svar
#2
DonWerner Skrev:Første prioteten er et Rolex Seadweller Deepsea. Har endnu ikke set et IRL, men udfra billeder jeg har set, er dette ur placeret som nr. 1 på min ønskeliste. Om der bliver råd til den, må tiden vise. <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=";)" title="Wink" /><!-- s;) -->

Som nr. 2 har jeg et Breitling Skyland eller en Steelfish. Har ikke helt besluttet mig for om det skal være den ene eller den anden.
Deepsea er også rigtig rigtig fed! Elsker de detaljer den har, specielt den lækre bezel!

TT :
Jeg har selv lige fået solgt to af mine ure (i den billige ende) så nu skal jeg have noget dyrer/sjovere. Det bliver en Breitling er jeg rimelig sikker på. Jeg kigger som dig også på Steelfish'en, men er også åben for den almindelige SuperOcean og også Seawolf'en. Synes det er tre lækre modeller, og det er ikke så vigtigt for mig hvilken det bliver, dog helst Seawolfen men går efter den model jeg kan finde det bedste tilbud..

(Så hvis I har en af dem og vil af med den så skriv Icon_e_biggrin)
Svar
#3
Proxi Skrev:Det bliver en Breitling er jeg rimelig sikker på. Jeg kigger som dig også på Steelfish'en, men er også åben for den almindelige SuperOcean og også Seawolf'en. Synes det er tre lækre modeller, og det er ikke så vigtigt for mig hvilken det bliver, dog helst Seawolfen men går efter den model jeg kan finde det bedste tilbud..

Seawolf'en er også rigtig flot. Har selv haft den på et tidspunkt. Faktisk kan jeg bedre lide dens udseende end Steelfish'en, desværre er den lavet af titanium og jeg foretrækker stål, men er du ligeglad med det, så er Seawolf'en klart nummer et.
Svar
#4
For mig er der 2 ure der gerne måtte komme hjem i 09 Icon_e_biggrin
(om det sker er dog yderst tvivlsomt Icon_cry)

Begge ure har jeg ikke set IRL endnu men det skulle rallyet
gerne råde bod på,så skal det vise sig om de lever op til billederne
(jeg tror det )

Urene er.

Rolex SDDS. Det virker sindsygt flot og nu passer størrelsen også til mig Icon_cool
(drømmekøbet som jeg jo godt ved nok ikke sker)

SEIKO MM. Har været ude og inde i mine overvejelser flere gange,men det virker lækkert og har meget af det jeg søger i et ur,så det kunne godt blive mit næste køb.

2007. ORIS Carlos Coste.Lim.Ed 2000m.

2008.JLC Master Compressor Memovox.

2009. Icon_question Icon_question har sagt ikke flere ure(we see about that Icon_twisted ) Icon_e_biggrin
Svar
#5
Jeg kunne godt forestille mig at købe én af følgende hvis jeg også får solgt lidt:

Nyere:
Rolex GMT II C
Blancpain FF 45mm
PP Aquanaut 5167

Vintage:
Rolex hvis et super tilbud dukker op.

Blancpain'en bliver det nok ikke til foreløbigt. Der er for stort et værditab i sigte.

Mvh
Klaus
Mvh Klaus
Svar
#6
DonWerner Skrev:Seawolf'en er også rigtig flot. Har selv haft den på et tidspunkt. Faktisk kan jeg bedre lide dens udseende end Steelfish'en, desværre er den lavet af titanium og jeg foretrækker stål, men er du ligeglad med det, så er Seawolf'en klart nummer et.
Hvis man vil have stål kan man vel "bare" købe den nye Seawolf? Dog er skive layoutet vel anderledes..
Og ja, kan sagtens leve med titanium hvis jeg ka finde en til en fornuftig pris, men de hænger ikke lige på træerne.. <!-- s:? --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_confused.gif" alt=":?" title="Confused" /><!-- s:? -->
Svar
#7
Proxi Skrev:Hvis man vil have stål kan man vel "bare" købe den nye Seawolf? Dog er skive layoutet vel anderledes..

Ja, skivelayoutet er noget anderledes på den nye. Efter min mening er den gamle Seawolf klart den flotteste, men der er selvfølgelig en smagssag.
Svar
#8
Der skal 2 nye i min samling i 2009

Omega Planet Ocean 45mm og Panerai Luminor Marina
Svar
#9
DonWerner Skrev:Ja, skivelayoutet er noget anderledes på den nye. Efter min mening er den gamle Seawolf klart den flotteste, men der er selvfølgelig en smagssag.
Jeg kan også bedst lide den gamle, den er mere enkel/klassisk. Icon_e_smile
Svar
#10
Proxi Skrev:
DonWerner Skrev:Ja, skivelayoutet er noget anderledes på den nye. Efter min mening er den gamle Seawolf klart den flotteste, men der er selvfølgelig en smagssag.
Synes jeg også, den gamle er mere enkelt/klassisk. Icon_e_smile

Enig det er SWeren at gå efter Icon_cool
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)