SMP chrono eller 45mm PO?
#1
Hejsa alle! Længe siden jeg har postet noget herinde! Fantastisk som det er taget til med frekvensen af interessante indlæg og anden aktivitet!!


Jeg har et af de klassiske og lidt kedelige spørgsmål! Jeg står for at skulle købe enten et seamaster Chrono (blå skive) eller et 45mm PO m lænke. Hvad ser I som den realistiske rabat hos en urmager herhjemme (er villig til at betale lidt mere for at købe det herhjemme!)

Har I nogen gode steder på nettet i udlanske forretninger hvor man evt. kunne hente en super skarp pris??

Hilsen Thomas Bech
Svar
#2
Halse i Horsens plejer at være god for lidt rabat. Prøv at ring til Peter. Omend han nok ikke kan matche de laveste priser på nettet kan han med garanti snakke Omega-bukserne af dig og yde en super service.

/Mads
Svar
#3
Mads Gjødesen Skrev:Halse i Horsens plejer at være god for lidt rabat. Prøv at ring til Peter. Omend han nok ikke kan matche de laveste priser på nettet kan han med garanti snakke Omega-bukserne af dig og yde en super service.

/Mads
<!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> ha ha, well said! Super takker Mads:-)

Thomas
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)