Nyt TAG Heuer Link cal. 36?
#1
Efter lange overvejelser om køb af et vintage Heuer eller et nyt TAG Heuer er valget vist nok faldet på at købe et nyt Link cal. 36 (CT511A.BA0564) og så vende tilbage til vintage Heuer modellerne senere.

At det lige skal være det ur, skyldes først og fremmest udseendet, der efter min smag er i særklasse. Især den sorte skive, udsynet til værket på bagsiden og lænken er kanonflot. Deres motorsportshistorie hjælper også!

Jeg har i dag set og prøvet uret hos Klarlund, men har endnu ikke købt det. Årsagen er, at jeg er i tvivl om, hvor jeg skal købe det. Hos klarlund koster det ca. 42.500 kr., men jeg har her på dette forum set links til amerikanske sider (jomashop og Alan furman), hvor de er væsentligt billigere. Men jeg er meget i tvivl om at købe ur via nettet, mest på grund af evt. problemer med falske ure eller manglende garantier, når det ikke er autoriserede forhandlere.

Derfor vil jeg sætte pris på input/erfaringer om der er risiko ved det eller om der er forhandlere, man trygt kan handle med via nettet.

Og så lige et teknisk spørgsmål. Ekspedienten roste værket, men jeg er ikke helt med på hvorfor. Jeg har forstået, at det er hurtigt, men ikke andet...

Endelig er input om netop den model fra rigtige entusiater også meget velkomne.

På forhånd tak for jeres input.
KS
Svar
#2
Hej

Tag Heuer har en forholdsvis stor afskrivning i forhold til Omega og Rolex, med hensyn til køb over nettet er der ekstrem mange kopier især fra USA.

MVH Peter
Svar
#3
Jeg har selv købt et Calibre 36 hos [url]"http://www.authenticwatches.com/tagheuerlinc.html">http://www.authenticwatches.com/tagheuerlinc.html[/url] for et par år siden. Der var lynhurtig levering og ingen problemer overhovedet! I øvrigt er jeg stadig rigtig glad for det. Det er et super fedt ur. Køb det. <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Svar
#4
Skal det være et Tag Heuer er cal. 36 absolut også det bedste valg. Faktisk ganske meget ur for pengene, hvis man tager udgangspunkt i de amerikanske udsalgspriser. Ca. 3.500 usd for et nyt ur med El Primero værket er slet ikke så ringe endda. Så kommer der så lige told og moms oveni, hvilket nok bliver svært at undgå Icon_cry

/Mads
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)