Sad lige og kedede mig lidt. Se hvad der kom ud af det:
#1
Lavede lige en "AMMO" inspireret rem til min PAM 24. Lavet af sort kernelæder og håndlavet 24 mm spænde fra en gut ved navn Piotr fra Polen.

İmage

İmage

Den første ejer af et Panerai PAM 24, som svarer på dette emne med billede af deres elskede PAM 24 - laver jeg en rem til. Remmen bliver uden spænde og tubes. Har man et spænde som skal indsyes, så klarer vi også den.

Torben
Svar
#2
Ser rigtig godt ud Icon_e_biggrin

Kunne du ikke bare have skrevet første som bare ejer et Panerai Icon_e_biggrin Icon_e_biggrin

Min PAM 221 kunne godt bruge en læderrem..har jo lænke i nu
Svar
#3
Hvis du kommer til urmødet d. 30, kan vi jo se på muligheden for at jeg laver en rem til dig????

Torben Icon_razz
Svar
#4
Hej Torben

Det ser godt ud! Icon_cool
Jeg har ambitioner om at lave min første rem her i weekenden.

Har længe overvejet hvordan jeg kan lave "sting" i hånden hele vejen ned langs siderne på remmen, men jeg kan se at du ikke laver dem. Så det kan jeg jo også tillade mig at droppe så!

Hvis min rem bliver "vind og skæv" får du altså ikke noget billede af den Icon_e_biggrin Icon_redface

Vh
Speedy
Svar
#5
Floooooot! Icon_e_wink
Svar
#6
Laver også remme med syninger ned af siden. Den vil virke skæv når du kun har lavet den ene side, men retter sig op igen når du syr den anden.
Glæder mig til at se resultatet.

Det skal lige siges, at jeg bruger meget primitive redskaber og tager det gerne med den 30. Den viste rem koster under 30 kr. at fremstille uden spænde. Tager ca. 1 1/2 time at lave, så dem som sælger remme, tjener godt på det. Især hvis de har en symaskine til at lave stingene.

Torben
Svar
#7
Jeg har et PAM 24 + 1 <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->

Det er en lækker rem du der har strikket sammen. Det kunne være jeg selv skulle prøve lykken som lædersmed. Hvad bruger du af værktøj og, hvor har du indkøbt materialer ?

İmage
Ure tager tid
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)