Synes vi virkeligt det er spændende at læse
#1
Synes vi virkeligt det er spændende at læse hvilke biler - selv vor moderator Morgan - har prøvet, eller hvem der kan sætte op nye badeværelser, eller hvilke interesser vi har i guitarer (OK jeg har Martin og en del lækkert sager af den slags men søger knagme ikke urfora efter info)

Man kan sige, så lad de ting ligge de er i eget forum, men jeg synes det er pjat at gå så langt væk fra ure, selv om vi er så få, at en del af os gerne vil vide mere om hinanden.

Bare et synspunkt naturligvis - Jeg synes dette forum skal holde fanen højt og jeg ville blive skuffet hvis jeg søgte i google under VINTAGE URE og så fandt nogen som diskuterede biler, møbler, bordeaux vine og andet (der er da rigeligt med fora for det) og som så ikke handlede om VINTAGE URE, men i bedste fald om hvorvidt Rolex var bedre end XXblabla - i dagens produktion

Helt ærligt venner. - Nå men jeg har haft dette emne oppe nogen gange og i har lov at blive trætte af mig. Bare vi dog havde et ærligt vintage forum eller i det mindste et RENT ur forum. Et som turde OVERLEVE på at HER snakker vi ure. Det synes jeg ikke vores ur fædre Jan og Morgan lever op til - sorry

Er det blevet vigtigst at holde et vist antal besøgende, for at overleve på annoncer så vi andre bare er bidragsydere?

Jeg er ked af kritiken, for jeg synes i gør meget ret, og i er ret ensomme på området, men samlet er det helt enkelt alt for ringe med det "spread" i emnerne og moderators evne til at holde spor.

vh John
Mvh. John  - Glad for ure og frisk på lidt iværksætterråd.
Besøg min blog med gode råd til iværksættere!
Besøg min blog om ure!
Svar
#2
Og jeg er så 100% modsat indstillet. Jeg synes, det er super fedt, at der er kommet et OT-forum. Det sørger for det første for, at alle tør spørge om noget, og ikke er bange for at få tudet ørerne fulde om, at ALLE retningslinier skal følges til punkt og prikke! For det andet skaber det - forhåbentlig - lidt mere trafik på siden.

Nu "regerer" jeg også på div. bilforums, og de har ALLE samme et OT-forum. Og det er faktisk det forum, der bliver debatteret mest i! For på et bil-forum kan "vi" nemlig godt snakke om ure, vine, vejret, biografture mmm. Et bilforum hvor der ikke måtte snakkes om andet end biler ville være r*vsygt!

Så jeg kan bestemt ikke se, hvorfor Vintageure ikke også skulle have et OT-forum. Det kunne måske endda være med til at skabe lidt mere debat. Men folk der kommer på Vintageure er måske for "fise-fornemme" til at debattere, hvordan man skifter olie på sin gamle Toyota Carina?

Så lad os endelig få lidt flere indlæg og lidt gang i siden med et OT-forum!

Mvh.

Ps. Jeg er for øvrigt at finde på KTI det meste af weekenden...med olierede hænder og næsen begravet i en gammel Golf GTI, når der skal køres historisk motorsport: [url]"http://www.doctordriver.dk/05ddnew/ubd/ubd.htm">http://www.doctordriver.dk/05ddnew/ubd/ubd.htm[/url]) Icon_razz
İmage
El Primero...36.000 bph.
I've got Ball's of steel and titanium......
Svar
#3
Citat:Helt ærligt venner. - Nå men jeg har haft dette emne oppe nogen gange og i har lov at blive trætte af mig. Bare vi dog havde et ærligt vintage forum eller i det mindste et RENT ur forum. Et som turde OVERLEVE på at HER snakker vi ure. Det synes jeg ikke vores ur fædre Jan og Morgan lever op til - sorry


Vi har over 8000 indlæg om ure. Og 68 indlæg om biler og badeværelser.

Hmm....


M
Svar
#4
Jeg synes at det er godt med et off topic forum, så kan folk med urinteresse klikke ind på det forum når de vil snakke om sko cigarer tøj og lignende, og så er der dem kun med interesse for ure fri for at læse om de ting i de forskellige urforums vi har herinde, så jeg synes at det er et godt initiativ at Morgan og Jan hat taget.

MVH Peter
Svar
#5
Jeg syntes det er super med et OT forum !!!!

Navnet siger jo næsten sig selv, det handler IKKE nødvendigvis om ure. Har man ikke interesse i at læse om sko/boremaskiner osv osv, så kan folk jo bare lade være med at læse om det.
At komme med en eller anden dum smart bemærkning, om at det ikke har noget med ure at gøre syntes JEG er aldeles unødvendig for det kan folk jo nok godt regne ud.

Så gider man ikke læse om det, så lad være. Men for dem der vil, syntes jeg der er super.

MVH

Jacob
Svar
#6
Selvfølgeligt skal der være plads til andet end ure, og her har vi så fået "skraldespanden" til alle de øvrige emner, historier eller hvad vi nu har på hjertet.

Og det bedste er at alle selv bestemmer om de vil kikke ind eller koncentrerer sig helt om vores hovedinteresse ure.

Lidt sjovt er at nu har vi 2 gange haft urdag i Horsens, begge gange har urene været i højsæde og de første par timer snakkes stort set kun ure, men efterhånden så aftenen er gået er det biler, rejser. piger Icon_redface, kreditforenings lån o.a. der er på tapetet, så også der er der et OT forum Icon_e_wink
Mywatch.dk
Bjarne Vork
Svar
#7
I starten syntes jeg oz, at biler og sko ikke hørte hjemme i et urforum. derfor kom jeg med min satiriske thread med boremaskiner.

nu mener jeg, det er en rigtig god idé med en OT. jeg har været herinde dagligt siden 2004 og er kommet med den ene eller anden, mere eller mindre klog bemærkning. men tingene gentager sig og jeg har indimellem svært ved at holde på begejstringen for siden.

jeg har på fornemmelsen, at man kan stole på hinanden herinde og det ville måske være en idé at udvide "køb og salg" til andre "mandeting" på en seperat "køb og salgs-side". allerede nu blir der solgt og købt fyldepenne og lightere, der intet har med ure at gøre
Svar
#8
Morgan Jones Skrev:
Citat:Helt ærligt venner. - Nå men jeg har haft dette emne oppe nogen gange og i har lov at blive trætte af mig. Bare vi dog havde et ærligt vintage forum eller i det mindste et RENT ur forum. Et som turde OVERLEVE på at HER snakker vi ure. Det synes jeg ikke vores ur fædre Jan og Morgan lever op til - sorry


Vi har over 8000 indlæg om ure. Og 68 indlæg om biler og badeværelser.

Hmm....


M
Godt at se et seriøst svar Morgan - du kunne måske også ha set på peridoen fra 28/8 til nu og ha nået til omkring 9 off topic emner og 29 om ure, men det falder dig vel ikke ind. Icon_e_confused

Jeg forstår godt der blandt mange er en "off topic" interesse, og har også respekt for at de som møder hinanden til Horsens eller CPH dage gerne vil kende hinanden ud over uret.
Jeg synes bare at mange af de som tidligere skrev i dette forum, og som havde KÆMPE viden er borte, og jeg tror det kan have at gøre med at der bliver for mange ting at skulle følge med i hvis man vil føle sig som en del af forumet.
Jeg er med på at man bare kan lade være med at åbne off topic, så det er ikke et major problem for mig. Jeg synes bare, set i forhold til mange udenlandske fora, at dette forum nærmer sig lidt for meget den almindelige "chat room" type og at man taber de egentlige "eksperter"
Drop bare emnet for min skyld, jeg ville bare af med en sikkert uinteresant mening.
Mvh. John  - Glad for ure og frisk på lidt iværksætterråd.
Besøg min blog med gode råd til iværksættere!
Besøg min blog om ure!
Svar
#9
Hi Hannover

Jeg kan godt se din kritik, og følger ligeledes din argumentation! Imidlertid synes jeg at det er super fedt at læse om folk der har oplevet at køre (eller måske nogle som ejer) drømmebiler (for mig) og måske de endda kunne fortællle om deres oplevelser herom. JEg synes netop at et OT forum på vintageure, givet at "vores" målgruppe har andre sammenfaldne interesset, passer fantasttisk godt sammen. Se bare på div. bilmærker og deres engagaement med urproducenter vancheron constantin, Breitling etc. ja selv i F1!!!

SUPER ide med et OT forum!

THomas Bech
Svar
#10
Maaske man skulle flytte denne her traad til OT forum'et... har vel ikke saa meget med ure at goere...

<!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)