Sinn priser?
#1
er Sinns priser småhemmelige? kan ikke finde ud af priserne på Sinn 756 og 856 black

İmage
756 black

İmage
856 black

Mikael
Svar
#2
Hej Mikael -
i sept 04 prislisten står:
756 S læderrem til 1055 Euro
856 S læderrem til 805 Euro
S=schwarz mattiert
Svar
#3
Hej Bjørn,

ja disse priser er jo forudsat at du kan handle uret til € priser ellers kommer der fragt og forsikring fra Sinn i Tyskland oven i disse priser.

Mvh Thomas
Svar
#4
og lige et spørgsmål: er nedennævnte selvros noget bavl, eller er det godt nok?

Tegiment - Ny opfindelse fra Sinn
Udviklingen af Tegiment - teknologien har nu givet Sinn teknikerne en helt ny mulighed for overfladebehandling af stål ure: Den af Sinn anvendte sort/antracitfarvede overflade, kombineres via tegimenteringsprocessen kontinuerligt med urekassematerialet.
Tegimentoverfladen giver uret en usædvanlig hård overflade, idet stål og beskyttelseslaget korroderer og bliver til en integreret farve.

Den ellers normale 'æggeskal-effekt', hvor det øverste lag skaller af, udebliver - Resultat: Den sorte overflade på Sinn 756 og 856 er definitiv ligeså ridse resistent som overfladen på de metalfarvede ure fra samme modelgruppe


Mikael
Svar
#5
du kan ved hjælp af ion implantering Icon_question Icon_question Icon_question forøge hårdheden af rustfrit stål ganske betragteligt, (og 1200Hv er fandeme hårdt!!)
mener at Toyota har opfundet processen.
Det hårde overfladelag giver en god basis for PVD laget,
så man slipper for "hårdtforkromet Danbo45%" syndromet der
har plaget mange af de PVD'ede ure
Svar
#6
er nu blevet lidt lun på en af de to fætre der, men jeg kunne jo godt tænke mig at se dem med fingrene først, og det kan jo godt blive lidt af et problem, med den salgspolitik (internet)...

nogle der har en? og hvad med lænken? og som kan/vil udtale sig?

Mikael
Svar
#7
Mikael, prøv at gå ind på <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.Watchuseek.com">www.Watchuseek.com</a><!-- w --> i Sinn forummet, og søg efter "756" og/eller Tegiment. Der er en del med erfaringer samt gode close-up billeder af 756´eren i sort med og uden lænke. Der er vist noget om snakken om, at det er et betydeligt fremskridt i fht. andre overfladebehandlinger.

mvh,
Anders
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)