Jyderne kan osse, Urmøde 30. april i Horsens
#11
Nogen gange skal man åbenbart bare ikke forstå hvad der sker, lige siden dette forum blev oprettet er der med jævne mellemrum blevet forespurgt på arrangementer fra flere sider af.

Jan har været frisk og har arrangeret et par stykker på Sjælland, og det skal han fortsætte med, det er alletiders når vi kan samles om den fælles interesse vi har.

MEN ...... Når Jan har lavet noget på Sjælland så har det flere gange lydt her i forumet "hvorfor altid på Sjælland" eller "hvorfor laver vi ikke noget på Fyn" eller Jylland for den sags skyld.

Derfor var jeg sikker på at mange ville være interesserede i at deltage i det arrangement i det Jyske som Peter og jeg har stablet på benene, men indtil nu har tilmeldingerne været ret begrænsede, og sjovt nok faktisk med flest tilmeldinger fra Sjælland.

Hvad sker der, er det for dyrt, har i været på påskeferie og vender tilbage senere, eller venter i på lønningschecken her sidst på måneden ???.

Der skal selvfølgeligt nok komme nogen flere der vil være med, men sidder du derhjemme og slår plat eller krone om din deltagelse så tag en hurtig beslutning og få meldt dig til, eller giv mig en tilbagemelding om hvad vi skal gøre for at det hele bliver mere attraktivt at deltage i.

Det ville være skønt om vi en dag havde nogle årligt tilbagevendende arrangementer både på Sjælland og også her på bagsiden af Storebælt hvor der trods alt også er en del urfreaks.

Ideer og kommentarer er velkomne, så derfor dette hjertesuk da jeg syntes ideen er for god til at lade dø før den er prøvet i praksis.
Mywatch.dk
Bjarne Vork
Svar
#12
hvormange tilmeldinger har du fået? er der fare for at det blir aflyst?
Svar
#13
Hej Klaus

Mit indlæg igår var lidt fustration over at alle siger at det er en fantastisk ide og det lyder spændende med et sådan arrangement, men at der så heller ikke skete ret meget mere. Icon_e_wink

Men det hjalp der er kommet tilmeldinger her til morgen så alle er ikke på påskeferie.

Vi kører videre som planlagt, indtil nu er vi ca. 15-16 stykker og tilmeldingsfristen udløber først om godt 2 uger, men selvfølgeligt ville det være rart allerede tidligere at vide hvor mange vi kan forvente at blive, det gør det lidt lettere at arrangerer.
Mywatch.dk
Bjarne Vork
Svar
#14
Hej Bjarne

Hvor mange er der efterhånden tilmeldt, er der plads til et par stykker mere ????? <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Svar
#15
Du / i skal være velkommne, indtil nu er der kun ca. 15-16 stykker der er tilmeldt, men jeg håber dog stadigt på at vi som minimum bliver 25-30 stykker.

Et par stykker som havde meldt sig til har desværre efter nærlæsning af deres kalendere måtte melde fra igen.

Men meld du dig bare til og glæd dig til en hyggedag med andre urfreaks.
Mywatch.dk
Bjarne Vork
Svar
#16
Jeg arbejder på at få nogle importører af de mere spændende ure ned til Horsens den 30 april, og på den måde samtidigt lave dagen som en mindre messe.

Er der nogen der har kontakter, navne andre ideer eller specielle ønsker herom, så høre jeg meget gerne herom.
Mywatch.dk
Bjarne Vork
Svar
#17
Det lyder MEGET spændende med en mini "messe". Jeg vil næsten sige at ALT har interesse, hvis vi taler om lidt finere ure <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Men ellers bare der kommer nogle personer fra impotøren, som kan fortælle om nyheder og andre røver historier.

Jeg syntes at der er MEGET mærkelig at der ikke er flere som støtter op om et sådan projekt. Hver gang der har været lavet noget på sjælland, har folk haft travlt med at sige at det var dyrt med brobilleten osv osv.
Nu kan folk komme til Horsens (som geografisk ligger lige midt i landet), men nu er det åbenbart noget andet som holder folk tilbage Icon_question Icon_question

Derfor STØT OP OM DETTE STORE PROJEKT SOM BJARNE LAVER....


MVH
Jacob
Svar
#18
Netop hjemkommet fra urmessen i Basel - Det var imponerende, jeg forstår godt at det stort set var lige så mange security's som der var gæster dernede, bare det at gå en gang rundt om Patek Philippes stand og se både nye og gamle ure udstillet fra deres museum, eller gå en runde på Omegas stand, fantastisk hvad der er ofret af penge, rigtigt mange penge og kræfter herpå, det var virkeligt imponerende jeg glæder mig allerede til Marianne og jeg skal derned igen til næste år.

Jeg har selvfølgeligt en del billeder med hjem og også alt hvad jeg kunne slæbe af brochure og andet materiale fra både kendte og ukendte urmærker, alt det har jeg selvfølgeligt også med på urdagen i Horsens den 30. april.

Jeg her også i de sidste par dage fået aftaler i stand med importører for et par spændende og her i forummet kendte urmærker som kommer den 30. april og viser hvad de har.

Men vi mangler stadigt et par tilmeldinger, et par af dem der har skrevet i denne tråd har glemt at tilmelde sig, men det kommer selvfølgligt, der er jo stadig tilmeldingsfrist i 8-10 dage endnu.

Men skulle du have besluttet dig så meldt dig til allerede i aften og få en hyggelig dag og aften sammen med en flok andre urtosser, det vil blive en dag du ikke vil glemme, og så får du samtidigt set nogen af nyhederne fra Basel i år.

Ses vi ???????? - du kan tilmelde dig på <!-- e --><a href="mailto:vork@post.tele.dk">vork@post.tele.dk</a><!-- e -->

Mvh

Bjarne
Mywatch.dk
Bjarne Vork
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)