Anomino Milimetri <- Hvad kan i sige til det?
#1
Jeg har kigget lidt rundt på nettet og synes det er et rigtig flot ur, men hvad værk er der i sådan en fætter? Kan det købes i DK og hvad er prisen? Er der nogen der kender tl mærkets historie? evt. link.
Svar
#2
Anonimo (og ikke Anomino) bruger, mig bekendt, primært ETA værker. Prøv at se: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.anonimousa.com">www.anonimousa.com</a><!-- w -->
Her burde det være muligt at finde lidt information om mærket.
Med venlig hilsen
Tais
Svar
#3
Tais Brüniche-Olsen Skrev:Anonimo (og ikke Anomino) bruger, mig bekendt, primært ETA værker. Prøv at se: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.anonimousa.com">www.anonimousa.com</a><!-- w -->
Her burde det være muligt at finde lidt information om mærket.

Ja sorry min stavefejl i farten Icon_e_confused

Tak for linket Icon_e_wink
Svar
#4
Ja du har helt ret, det er ETA værker, med undtagelse af kronograferne der kommer fra Dubois.

Har Anonimo haft noget at gøre med Panerai? (nu de begge er Italienske militærure?)

Nogen der kender til priser og forhandler i Danmark?
Svar
#5
Lad os endelig vide når du finder ud af noget mere Rune!

Speedy <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Svar
#6
Hej Rune

Jeg har længe været forelsket i Anonimo og kender meget til mærket. Jeg har selv hentet en del til landet det sidste halve års tids. Både til eget brug og videresalg (søg under handlede ure)

Anonimo Millimetri bruger rigtig nok et ETA 2824-2 der er modificeret og dekoreret af Anonimo selv. Derudover er alt andet ved uret håndlavet i Italien. Det er et superråt, solidt og samtidig stilfuldt ur. Den vandtætte kodiak rem er utrolig blød og behagelig og et kapitel for sig.

Urene kan ikke købes i DK, men i USA, england, tyskland el Italien.
Udsalgsprisen på Millemetrien svarer til 14.500 DKK (1950 euro) nye remme ca. 140 euro og kæden ca. 700 euro. Og der er prisstigninger på vej i april.

Det er et fantastisk ur som er mit eget ynglingsur. Jeg har faktisk skrevet en anmeldelse af det på <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.watchuseek.com">www.watchuseek.com</a><!-- w --> derinde findes også et forum der kun handler om anonimo

Emnet om panerai og Anonimo har tidligere været behandlet herinde (søg i panerai forummet ) men kort og godt har de 2 intet med hinanden at gøre udover at Anonimo i sin tid overtog Panerai's gamle værksted i Firenze og deres værktøj samt en del ansatte.

Du er altid velkommen til at komme forbi og se/prøve mit (bor i KBH)
Men skriv til mig på <!-- e --><a href="mailto:mark.borella@gmail.com">mark.borella@gmail.com</a><!-- e --> eller giv mig et ring på 51906594 så skal jeg sende dig en masse info + evt finde et millemetri til dig til en rigtig god pris. jeg har brochure og prisliste på alle deres modeller.

Det rigtige link til deres officielle hjemmeside er <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.anonimo.com">www.anonimo.com</a><!-- w -->
God dag til alle
Mark
Svar
#7
Efter min (ligegyldige) mening er Anonimo for Panerai hvad Marcello C er for Rolex - lige bortset fra priserne, hvor man må sige, at Anonimo følger meget godt med. Urkasserne ligner simpelt hen for meget Panerai. Men skiverne er nu sjove.

Just my dime
Svar
#8
Hmm nu kender jeg ikke meget til rolex eller marcello C så du må meget gerne uddybe det indlæg - please?

Som jeg ser det er det en meget forkert sammenligning
1. A er "made in Italy"
2. A er totalt håndlavet og urkasser bliver skåret ud i et stykke
3. A har en model (millemetri) der skivelayout mæssig kan minde om pam, men Millemetri har 2 skruer, heliumsventil, center sekunder, dato mellem kl, 3 og 4 (uden forstørrelsesglas), er 42 mm bred, har 4mm buet safirglas og er vandtæt til 1000 meter! millemetrien fås med enten sort, gul eller orange skive. Altsammen ting der er forskellig fra pam. Desuden er prisen 10.000 kr. billigere end den billigste pam (uden dato)
4. Der kan da ikke være andre af deres modeller der minder og Pam's ????
5. A's remme er alle vandtætte og patenterede kodiak behandlet.
6. A's ure er i børstet og satineret stål (Pam's stål modeller er alle polerede).
6. A's forretningsfilosofi går på at være en lille familiedrevet fabrik med lavt produktionsantal af hensyn til kvalitet. markedsføringen går ud på DEBRANDING (deraf navnet Anonimo der betyder anonym på italiensk), hvilket bl.a. ses ved at navnet ikke ses på forsiden af nogen af deres ure, remme, eller spænder. (hvilket er den stik modsatte strategi af Panerai (og richemonts) enorme marketingsapparat

Det er bare min menig, men jeg ser frem til en uddybelse af dit indlæg
God dag til alle
Mark
Svar
#9
Syntes klart at du har en pointe der Mark.Bortset fra, at det at "debrande" også er en helt klar branding når det kommer til stykket, at tro andet mener jeg er naivt!

Vh. Speedy
Svar
#10
Hej Mark.

Mange tak for venligheden. Dit review på watchuseek.com kan desværre ikke åbnes Icon_e_sad
Har du evt. din anmeldelse liggende (+evt andet Anonimo stuff) så den kan mailes? Hvis du har må du gerne maile til: <!-- e --><a href="mailto:ria@ruc.dk">ria@ruc.dk</a><!-- e -->
Det er forøvrigt nogle rigtig flotte billeder derinde i galleriet.
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 3 gæst(er)