Spændende ur butikker i Nice?
#1
Hej,
Kender nogen til spændende ur butikker i Nice, gerne med brugte ure?

MVH
.Henrik
Svar
#2
Kender ikke til nogle brugt urs butikker i Nice, men udvalget af ure i Nice lufthavn er ret godt. I afgangshallen erindrer jeg i hvert fald at have savlet over adskillige JLC og meget andet.

I Cannes og Monaco er der garanteret nogle forhandlere i brugte ure. Jeg mener at der ligger noget i cannes på det handelsstrøg der ligger bag croissetten og der ligger sikkert også noget i sidegaderne dertil.

Beklager det ufyldestgørende svar
Svar
#3
Det kniber lidt med at få tid til en tur til Cannes, i hvert fald inden for normal åbningstid.

Med afgangshallen er okay, fik endeligt prøvet IWC Aquatimer som desværre viste sig at passe elendigt på mit håndled. Oh well, så sparer jeg de penge.
Svar
#4
Omkring havnen i Nice (hvis du kigger udover havnen er det på den højre side of havnen) er der et område med antik og kunst, her ligger en lille urforretning (kan ikke huske vejnavnet) der sælger div. vintageure incl. rolex, omega osv. Husk at de holder lukket mellem 12 og 2 (det er jo i sydeuropa)

Håber du finder det

Hilsen

Christian
Svar
#5
Anonymous Skrev:Omkring havnen i Nice (hvis du kigger udover havnen er det på den højre side of havnen) er der et område med antik og kunst, her ligger en lille urforretning (kan ikke huske vejnavnet) der sælger div. vintageure incl. rolex, omega osv. Husk at de holder lukket mellem 12 og 2 (det er jo i sydeuropa)

Håber du finder det

Hilsen

Christian

Var der sidste sommer.
Adressen er :
3 rue Antoine Gautier.

Meget venlig og snakkesalig, men også ret dyr.
Ellers er der flere butikker med nye Ure, Rolex, Panerai, JLC, OSV.
Skulle du komme en tur til Monaco, gør det endelig, så nyd lige de to Urforretninger lige uden for Casino'et... de håber at der kommer nogen ud med en fed gevinst. Icon_e_wink
Go'tur
Svar
#6
Tak for adressen, jeg prøver at finde stedet i aften.

MVH
.Henrik
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)