Silvermagic
#1
Icon_e_biggrin Endnu en anbefaling af Markus og Bettina fra Silvermagic.
Fruens nyindkøbte Seamaster 300M i black dial udgaven er netop arriveret, efter ulastelig service, og til en absolut fornuftig pris.
Her kan man handle trygt Icon_razz

Anders
Svar
#2
Hej alfaekko

Det glæder mig meget at høre, eftersom at jeg lige har overført penge til dem i dag, og nu kun venter på mit ur. <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->

Hvor lang tid gik der fra Markus havde registreret din overførsel, og indtil du modtog uret? Hvilken transportør kommer med uret her i DK?

Hilsen
Klaus
Svar
#3
Hej Bjarner

Hvilket ur bestemte du dig for ????

Mvh
Med venlig hilsen
Klaus Bjerring
Svar
#4
Det sidste ur jeg købte hos Markus var 1 døgn om at nå mig. Han brugte FedEX. Hurtigt og smertefrit.
Svar
#5
Hej KlausB

Jeg valgte - efter at have været omkring en del ure - Omega Seamaster 300M Diver (model 2531.80.00). Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mit hjerte bankede mest for Rolex Submariner (16613) i kombineret stål/guld med blå skive, men efter nøje overvejelse, så syntes jeg at det var for mange penge for mig lige for øjeblikket.

Kompromissed mellem fornuft og følelse blev altså Omega Seamaster Diver, som jeg glæder mig utrolig meget til ankommer. Icon_smil Jeg har bestilt den hos Silvermagic, og der er 2-3 ugers leveringstid, så jeg skal nok få opbygget en del forventningsglæde. <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->

Jeg er dog sikker på, at når urmanien for alvor har fået sit tag i mig - og det skal den nok når jeg får mit Seamaster på håndleddet - så hedder det næste ur Rolex Submariner 16613, men der skal lige spares lidt sammen inden.

Hilsen
Klaus Icon_e_smile
Svar
#6
Hej Bjarner

Det er også et fedt ur, og det bliver du helt sikker glad for.

Du har ret i at man på et tidspunkt gerne vil ha' et andet ur. Det er jo det
der gør os lidt skøre, at vi ikke kan stilles med det samme ur for evigt,
men man må sætte "tæring efter næring". Så det virker som et rigtigt
godt valg du har taget.

Held og lykke med det Icon_e_wink

Mvh
Med venlig hilsen
Klaus Bjerring
Svar
#7
Uret kom med et fragtfirma, der hedder chronopost. Jeg fik en mail med et trackingnummer og kunne følge uret hele vejen. Det blev sendt få dage efter at Markus havde modtaget pengene.
Fruen, der hverken havde fødselsdag eller var tæt på jul, blev iøvrigt noget forbavset over at få stukket såden et Seamaster i hånden lige pludselig, og har efterfølgende udtrykt sin uforbeholdne begejstring Icon_razz

Anders
Svar
#8
Hej bjarner

Blot for min nysgerrighed, hvad måtte du af med for din nye "Bond" ??

Mvh OJ
Svar
#9
OJ Skrev:Blot for min nysgerrighed, hvad måtte du af med for din nye "Bond" ??
Mvh OJ

Hej OJ

€1175, hvilket svarer til ca. 8.760,-

Hilsen
Klaus
Svar
#10
Har brugt Silvermagic to gange på anbefaling af en kollega, som også har anvendt dem. De er 100% pålidelige, og leverer hurtigt. Dog skal det siges, at mit Tag Heuer Carrera tog ret lang tid i forhold til mit JLC Reverso Grand Date som jeg fik for 3 uger siden - det tog kun en uges tid fra bestilling til leverance med DHL.

/Chr.
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)