Rabat
#1
Yder Klarlund nogen rabat ved kontant betaling eller ved køb af flere ure?
#2
Spørg dog ved Klarlung selv, alt efter hvilken ure du skal købe er der forskel på rabat

Søren
#3
Anonymous Skrev:Yder Klarlund nogen rabat ved kontant betaling eller ved køb af flere ure?

I februar købte jeg et Explorer II og jeg har lige købt et Sea-Dweller i maj. Der var ingen rabat, men jeg fik da noget merchandise og andet. Næste gang er der nok heller ikke noget at hente. Det er en butik, hvis trafik af Rolex er så stor, at der ikke er nogen logisk grund til at give rabat; den mangler ganske enkelt ikke kunder eller omsætning. Jeg skal ikke kunne udelukke, at man som rigtig gammel (stor)kunde kan få rabat, men ikke hvis man kommer ind "fra gaden".

Jeg har gennem årene købt Rolex tre steder. Klarlund vinder ubetinget på kundepleje, service, hurtighed og viden.

Det med "rabat ved kontant betaling" forstår jeg ikke. Hvordan skulle det ellers foregå?

Venlig hilsen

Pierre
#4
Jeg har ellers en bekendt, der lige har købt et Sea Dweller hos Klarlund for kr. 28.400, det er da en pæn rabat.

Og jo, det var det første gang han købte ur hos Klarlund.

/Gæst
#5
Der er flere faktorer, som gør sig gældende. Kommer du en sen eftermiddag hvor der er hujende travlt hos Klarlund, og han sikkert lige har haft besøg af en gruppe janpanere, som med det samme kan reducere prisen med 25%, er chancerne for rabat eller andre ordninger nok ikke signifikant.
Vælger du en stille formiddag hvor dagsomsætningen ikke er hjemme endnu er chancerne derimod ganske anderledes fordelagtige! DOG ville jeg kigge forbi f.eks MAds Laier, inden jeg gik til KLarlund, idet de ofte har helt nye ROlex liggende til ganske fordelagtige priser, og her er servicen absolut i TOP!! Tal med JOhn Atero, meget mere kompentent og serviceminded betjening får du næppe andre steder.

Mvh Thomas Bech
#6
I Forbrugsforenings bonusguide 2004 ('Forbrugsforeningen af 1886')
er anført, at Povl Klarlund, Vesterbrogade 6 D, yder 9% rabat.

Hvis man er medlem, er dette da et godt udgangspunkt for forhandling.

<!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
#7
Jeg har også været inde hos Mads Laier, jeg var ikke specielt imponert over servicen. Jeg var inde sammen med en kamerat for at se på Rolex, han ville knapt nok vise varene frem. Det var i hvertfald ikke realistisk at vi fik lov til at prøve et på armen. Sandsynligvis havde han bare en dårlig dag, for det virker som de fleste her inde er tilfreds med hans service. Jeg ved heller ikke om hans priser er så fordelagtige.
#8
Jeg kan godt sige gode ting om John Artero fra Mads Laier. Han har altid været rar og imødekommende, og god for en ursnak. Han må bare have haft en dårlig dag...
#9
Hej lasse


Han har vel i givet fald haft en dårlig dag, jeg, okey jeg har været der to gange, har altid fået en fantastisk service og meget kompentent behandling. Mht. til hans priser mener jeg at de ofte er ganske fordelagtige, sammenlignet med hvad du slipper for et brugt eller nyt hos f.eks. Klarlund, og de par promille % som JOhn ikke ved om Rolex sammenlignet med KLarlund kan jeg sagtens leve med!

Mvh THomas BEch
#10
Hmmm. Undrer mig over at ingen vil ligge navn til den negative omtale af John og Malene. Hvorfor vælger i at være anonyme?

John er både morsom og intelligent og man kan tale med ham om alt fra himmel til jord. Sprogbarrierer kan måske give det udslag at nogle misforstår ham... Kan det være problemet? Malene kan måske virke en anelse reserveret, men er i bund og grund et sødt og rart menneske.

Måske skulle personerne bag de anonyme indlæg se sig selv i kortene og tænke over hvilken attitude de selv kommer ind i butikken med.
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)