Er dette Rolex Daytona en koip?
#1
Hej,
er her nogle, som kan hjælpe mig? Er dette en kopi?

İmage
Svar
#2
Hej Mathias,
Modellen som er vist på dit billede er en fake udgave af Rolex stål Daytona med inhouse værk altså Ref 116520 - du kan identificere modellen udfra at subregisteren kl. 6 er den lille sekundviser, hvor på 1989-2000 modellerne med Zenithværk er sekundviseren på subregisteren kl. 9. Altså er det en 116520, grundene til jeg kan se det er en fake:

1) Subregisterne kl. 3 og 9 er på den originale placeret lidt højere end
midten af skiven (se originalen) herunder - det ses måske bedst ved
at kigge på hvor tæt disse subregisters cirkelkanter er på kl. 2 og 10...

2) Lænken ser underlig ud på dit billede - sådan lidt som de gamle lænker pre-SEL før 1999 og disse kan ikke monteres på de nye 116520 modeller.

3) Chronograph knapperne kan skrues helt i bund på fakes også på modellen på dit billede - hvor originalen har luft fra kassen og indtil skrueknapperne.

Slutteligt vil jeg sige, at man altid skal se på køber og ikke på billeder af et evt. ur man vil købe (det er jo let at tage en anden mands billeder fra nettet) - som Mr. Rolex (James Dowling) siger - buy the seller not the watch... Hvis sælger er i orden så er uret også.

Find en ny sælger og held og lykke...

/Jan

Hermed et ægte 116520:
İmage
Svar
#3
Ang Rolex kopi daytona - jeg har nogel venner som har nogle kopier af Rolex daytona i 18 guld!! Icon_redface Værket i uret er et val. 7750 et udemærket værk men det har INTET med et rolex at gøre.... du skal have det åbnet for at være 100% sikker....
Svar
#4
Jeg har aldrig set en Rolex kopi der ikke har været så dårlig, at man rent faktisk skulle kigge indeni for at være sikker. Icon_e_smile

Faktisk - jo - een!! gang! En 18k kasse til et datejust. Men der var alt andet ægte og den var monteret på en rem. Så snart man er ude i lænker, skiver osv osv, er det SÅ nemt at spotte hvis man er erfaren.

Morgan
Svar
#5
Jeg har set mange Rolex kopier MANGE er rigtige dårlige, og få er "gode", men det er jo ikke mange der har erfaring i alle Rolex modeller, og derfor er det bedste at.... åben uret!! Icon_e_wink - det er bare min mening <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)