Indbytningspriser
#1
Hej

Jeg ville høre om der er nogen der har erfaring med indbytningspriser hos forhandler ? Jeg overvejer et nyt Rolex mod at give det gamle i bytte, men kan det bedre betale sig at sælge privat ?

vh

Mic
Svar
#2
Ja, det kan bedre betale sig at sælge privat. Min lokale ur pusher som også er officiel Rolex forhandler fortalte mig den anden dag at jeg skulle sælge privat istedet for han skulle købe det. Han ville gerne købe mit Rolex, men fortalte at han ikke kunne give mig en særlig god pris da han skulle bruge tid på uret inden det kunne sælges videre. - Ikke at der er noget galt med uret men han skulle give en garanti når han solgte det videre.
Med venlig hilsen

Christian
Svar
#3
+ han skal lægge moms oven i prisen så han vil alt andet blive ca. 20 % dyrere end du selv kan sælge det for.

Gæt hvem han tager dette beløb fra <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->

mvh

Bjarne
Mywatch.dk
Bjarne Vork
Svar
#4
Ikke helt korrekt, det der med momsen. Der skal ikke lægges moms oveni prisen, når en forhandler køber et ur og skal sælge det videre. Tænk bare på brugte biler, der lægges jo heller ikke 20% oveni. Momsen er jo allerede indeholdt i brugtprisen.
Svar
#5
Sorry Thomsen,
Der er brugtmoms på ure... Bare ikke 20% af prisen men udregnes istedet for på dækningsbidraget.

/Jan
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)