Mit gamle omega par.
#21
Jeg føler det er opad bakke. Jeg har prøvet at holde fanen højt og poste mine ure og svaret på vintage Omega spørgsmål, men må erkende at der ikke er meget interesse herinde. Efterhånden er det kun Kim er kommenterer indlæggene, sikkert for at være flink.

MEN sjovt nok jeg får masser af henvendelser på mail, på andre primært udenlandske fora, FB og på PB herinde, fra folk der vil have hjælp til Vintage Omega så interessen må være der et eller andet sted. Hvordan man så får folk ud af busken og poster her i forum ved jeg ikke, men misunder aktiviteten på vintagedelen på klocksnack.se. Og der jo heller ikke fordi aktiviteten er på vintageure for der er vintage også en død sild.

Mvh. Thomas
Vintage Omega, herreure, lommeure og stopure
Svar
#22
Jeg vil godt medgive, at det kan være lidt sløjt med vintage-ure på en almindelig hverdag her på siden.
Men når jeg så kaster et billede ind blandt `dagens ur`, så er der som regel positiv respons.
Og da vi var til GTG i Aarhus sidste weekend, var der nye folk der var interesseret i at se og høre om de ældre ure. Jeg blev sq glad, da der var nogen der gad pille de gamle Omega`er op af min æske og erklære, at Piepan var dog det smukkeste design de endnu havde set.
Så der findes altså folk, både nye og gamle, der er til vintage. De skal bare ud af busken.
Jeg vil hermed love, at det næste stykke tid vil jeg udelukkende vise billeder af ure med en del år på bagen i ´dagens ur´ Icon_e_wink
Mvh Palle
Svar
#23
Jeg glæder mig allerede. <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->
Mvh Kim 
Svar
#24
Jeg kunne også godt ønske mig mere vintage. Jeg indrømmer også at jeg ikke er den mest aktive mht. at kommentere indlæg.

Dette vil jeg forsøge at rette op på Icon_e_wink
Vh
Frans
Svar
#25
Det er ikke et spørgsmål om at lave færre eller flere underfora.

Det er et spørgsmål om der er tilstrækkelig mange debatører der interesserer sig så meget for Vintage urene at de vil andet end se på billeder.

Det har ikke været tilfældet i en periode. Primært, tror jeg, fordi de der var blev delt på 2 fora og det var vi bare ikke nok til. Derudover har FB også "taget" sin del.

vh baun
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)