Mit gamle omega par.
#11
KimT Skrev:
Clock Skrev:Hvad med at oprette en undergruppe som hedder 'Vintage' for ure der er mindst 25 år gamle og dermed give vintage lidt mere fokus her på forummet, der kunne så igen være nogle undergrupper opdelt på mærker som feks. Eterna, Omega, Certina, Tissot mm. Dette kunne være en måde at sparke gang i lidt vintage her på forummet.
Jeg kan godt følge dine tanker, men jeg er 100% sikker på at yderligere et underforum vil bidrage til at aktiviteten falder, hvilket allerede ses på nogle af de underfora der er til stede på nuværende tidspunkt. Jo flere underfora aktiviteten deles ud på, jo mindre personer ser de forskellige indlæg, med mindre svar og debat til følge. I forvejen synes jeg der er for mange hvorfor jeg f.eks startede denne tråd <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://itstime.dk/urdebatten/viewtopic.php?f=4&t=6266" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=4&t=6266</a><!-- l --> for at se hvordan stemningen var ifht. lukning af dette underfora.

Vi kunne sagtens lave et separat forum til vintageure, men når folk der interesserer sig for vintage ikke skriver i det "normale" forum, hvorfor skulle de så skrive i et separat underforum? Man kan jo sagtens oprette alle de tråde man vil om vintage i de andre forum og jeg er ikke sikker på at jeg forstår hvordan det ville skabe mere "snak" om vintage bare fordi der er en anden afdeling til det? Vidste jeg der ville være masser af vintageaktivitet på et konkret vintageforum, kom det i løbet af 2 minutter.

Jeg ved bare at der er mange danske vintage samlere som debaterer på Vintage gruppen på et kendt svensk urforum.

mvh
Thomas
Svar
#12
Ok. Tak for svar.

Grunden til at jeg spørger er bare at jeg ejer et skønt Speedmaster pro fra 90'erne.

Det er jo ikke noget nyt ur. Har falmede tritium markeringer og plexiglas. Mit semi vintage ur.

Men det er jo så ikke vintage. Så lærte jeg noget i dag.
Mvh Kim 
Svar
#13
Jeg vil absolut heller ikke udelukke noget, men jeg vil helst ikke oprette en nyt forum som så ender med at ligge øde hen Icon_question Og historien viser at det er svært at opretholde aktivitet på sådan et forum. Men er der mange der mener det kunne være interessant, kigge vi på det. i bund og grund ville jeg dog ønske at vi kunne holde os til færre fora og dermed få tråde om vintage op i hovedforummet, hvor et meget større publikum vil se dem.
Svar
#14
For mig ligger grænsen til vintage på 25 til 30 år.
Svar
#15
Det er vel også helt frit hvor man vil skrive sine indlæg / poste sine billeder..

Der findes jo et andet dansk urforum, der udfra navnet primært handler om..... Vintage ure
Mvh Kim 
Svar
#16
Et opråb til vintage folket, skriv løs og post billeder Icon_e_wink

Jeg syntes faktisk at det er rigtig spændende, at både læse og se billeder fra visse vintage skribenter herinde Icon_e_wink de fleste indlæg omkring vintage ure er typisk forbundet med en masse viden og fantastisk gode råd - keep em coming <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->

Jeg tror ikke umiddelbart at et supplerende underforum vil skabe yderligere debat, men det er udelukkende baseret på gætterier Icon_e_wink
You can't turn back the clock. But you can wind it up again.
Svar
#17
Clock Skrev:
KimT Skrev:Flotte ure og enig med Thomas i at vi ikke ser nok vintage generelt herinde Icon_e_wink

Hej,

Jeg samler selv ure og udelukkende vintage, men er holdt helt op med at poste herinde, gider simpelthen ikke.
Der oftest kun een eller max to personer som kommenterer vintage indlæg med mindre det er Rolex vintage, og der kommer aldrig gang i vintage forum debat på den måde.

Der kommer faktisk flere kommentarer på et indlæg om et dødsygt mainstream Seiko dykker ur (undskyld hvis jeg fornærmer Seiko ejere, det er ikke meningen) end der kommer
på vintage indlæg. I min optik bliver forummet lidt ensporet når der primært vises og debatteres Rolex, Panerai, Oris.

Ikke at jeg ikke kan blive fasineret at et nyt lækker Rolex eller andet nyt dyrt ur, men det hele bliver lidt ensformigt.
Hvad med at oprette en undergruppe som hedder 'Vintage' for ure der er mindst 25 år gamle og dermed give vintage lidt mere fokus her på forummet, der kunne så igen være
nogle undergrupper opdelt på mærker som feks. Eterna, Omega, Certina, Tissot mm. Dette kunne være en måde at sparke gang i lidt vintage her på forummet.

mvh
Thomas

+1
Svar
#18
Jeg vil faktisk også hellere se et gammelt smukt patineret rolex end et sprit nyt rolex...

Variation er dog sundt imho.
Mvh Kim 
Svar
#19
Der skal gerne være plads til alle ure, uanset om det er nye eller vintage og det handler om at skabe det bedste fundament for dette. Jeg tvivler bare (understøttet af tidligere erfaring) på at der vil komme flere vintage tråde pga. et ekstra underforum, men jeg kan tage fejl - det er sket før. (jævnligt Icon_e_wink)
Svar
#20
KimT Skrev:Der skal gerne være plads til alle ure, uanset om det er nye eller vintage og det handler om at skabe det bedste fundament for dette. Jeg tvivler bare (understøttet af tidligere erfaring) på at der vil komme flere vintage tråde pga. et ekstra underforum, men jeg kan tage fejl - det er sket før. (jævnligt Icon_e_wink)

Man vil helst være på det forum med flest brugere, og det er jo her <!-- s:admire: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_not.gif" alt=":admire:" title="Admire" /><!-- s:admire: --> Og det er åbenbart et emne som kan skabe en debat.
Jeg tror vintageområdet er blevet mere modent og populært i de senere år, så det er da værd at prøve.

mvh
Thomas
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)