Unboxing Seiko Darth Tuna Automatic
#1
Seiko Prospex Marine Master SBDX011 alias Seiko Darth Tuna 1000 m

İmage
İmage
İmage


Kassen åbnes med spænding og frem kommer et ur som næsten ser uovervindeligt ud, fremragende og endvidere originalt i design og koncept. Dette må betegnes som et ægte toolwatch, en arbejdshest lavet til meget barske forhold, temperaturudsving og 100 atmosfære bar tryk. Der er ingen helium ventil, netop fordi uret er konstrueret med specielle parkninger som kan modstå det hele.
Så hvis du er til dykning eller bare som mig er vild med dykkerure, så kig med her Icon_e_smile

İmage


Hvis Darth Vader havde et ur på ville det være dette......

Lidt tal:
Tykkelse: 17,4 mm
Diameter: 50 mm uden krone
Rem: 22 mm
Vægt: 147 g
Gangreserve: 50 timer

Uret er 50 mm i diameter, det er et stor ur og den ekstra masse til uret kommer fra de store skuldre omkring selve uret. Afskærmningen har givet uret sit øgenavn på diverse web-fora, og er blevet kærligt kendt som' Darth Tuna" og "Emporer". Når du ser uret fra siden af vil du se at afskærmningen gør navnet indlysende!

İmage

İmage

Men den egentlige anvendelse mht de store skuldre er selvfølgelig lavet med henblik på beskyttelse omkring selve uret. Designet bag uret var at sikre, at uret heller aldrig skulle kunne skade våddragt og ydermere skulle uret være komfortabelt. Og det er, hvor designet kommer i centrum, uret er tilspidset, således at kontakt med håndleddet er minimal. Hornene er konstrueret således, at uret vil "sidde oppe" på håndleddet og dette gør at et håndled på næsten enhver størrelse kan bære uret trods størrelse. Smart. Vægt ca 147 gram. Altså i den lette ende Icon_e_smile

İmage
İmage
İmage
İmage
İmage
İmage

Fordelene ved uret 'sidder' på toppen af håndleddet: tillader fuld fleksibilitet i bevægelse af håndleddet !

İmage
İmage
İmage


Skuldrene/beskyttelses kransen er lavet af titanium og gør uret næsten uopslideligt. Slå mod en fast genstand (ikke at jeg anbefale at du gør det), og kransen vil ikke engang mærke forhindringen. Selv hvis den gjorde, kan du nemt erstatte afskærmningen ved, at skrue de små umbraco skruer af på hver ende af kransen, løft det og erstat. Så nemt er det! ( du kan også bestille disse kransen i forskellige farver hvis man er til det )

Når denne beskyttelses krans er skruet af, så kommer man frem til en urkasse som er lavet i rustfrit 316 stål og titanium. Hertil en gang DLC behandling. Det hele er udført til topkarakter! Ethvert område af uret, der kommer i kontakt med andre overflader (undtagen håndleddet) er titanium (beskyttelseskrans og bezel), og derfor holder uret ridse fri og sort finish intakt.


Seiko har her produceret et ur som er unikt og originalt. Du er ikke ved at købe en japansk fortolkning af et schweizisk eller tysk ur. Her får man et ægte japansk ur med historie tilbage til 1975 hvor den første model så dagens lys. Dengang clearet til 600 m. Urværket i denne Marine Master er 8L35; et første klasses automatisk værk, som kun ses i Seiko's Grand linie. Værket har 26 Juveler og en 50 timers gangreserve, som nemt matcher certificeret kronometer niveauer. Dette urværk er lavet hos Seiko i Shinshu atelier nær de japanske Alper og der er her tale om et In House urværk. Uret er Seikos topmodel inden for diver linien.

İmage

İmage


Kig på skiven, timemarkeringerne, den pålagte lumen og dato vinduet, og du vil se at uret har en MEGET høj finish.

İmage

İmage

Der er dømt MEGA lumen.


Se den flotte store overdimensionerede krone med 'S' på det, og med to klik ud du indstille timer og minutter.

Uret er unikt på fuld højde med eksempelvis et Oris ProDiver Chrono. Det er helt sit eget og i topkvalitet.


Emporer vs Pingo

İmage
İmage
İmage
İmage
İmage
İmage

Close up

İmage
İmage
İmage
İmage
İmage

Det er et ur man kommer til at elske

İmage

Her en lille teaser lånt fra nettet:
İmage
Svar
#2
Jeg har lige flyttet din tråd op i billedforummet, for kender jeg dig ret kommer der en god stak flotte billeder Icon_e_smile
Svar
#3
Icon_e_smile
Svar
#4
Her en fed video

[youtube]OqdqxIOpDrI[/youtube]
Svar
#5
Det var hurtigt at det røg videre. Hvorfor måtte du af med det igen? Icon_e_smile
JS Watch Islandus
Victorinox Alpnach Special Edition
Panerai PAM 312
Oris Aquis Depth Gauge
Svar
#6
Manglende opbakning fra ledelsen. Icon_e_wink Icon_mrgreen
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
Svar
#7
floe Skrev:Det var hurtigt at det røg videre. Hvorfor måtte du af med det igen? Icon_e_smile

Et fedt ur som bare ikke havde det jeg søgte
Svar
#8
Stensbjerg Skrev:Manglende opbakning fra ledelsen. Icon_e_wink Icon_mrgreen
Ha ha.
Svar
#9
Måske du skulle begynde at lave "Boxing" tråde.
Svar
#10
Black Seal Skrev:Måske du skulle begynde at lave "Boxing" tråde.


Jeg ser det som en rejser. Fuld af oplevelser. En rejse som selvfølgelig koster penge ( ligesom alt andet )
Jeg ved i dag hvilke ure jeg ikke skal have mere. Jeg ved også at mit sidste ur ikke er ankommet endnu. Det ville da også være kedeligt i min verden. <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)