Sammenligning af 3251-02 og 3536-002
#1
Da jeg havde begge fremme, tænkte jeg det kunne være sjovt at sammenligne de disse to ure. Urene er ret forskellige i deres egenskaber, da det ene er et dykkerur der er beregnet til at være meget solidt, og kunne holde til et helt enormt tryk, hvorimod det andet er et pilot ur, men en GMT funktion. Så en direkte sammenligning kan jeg ikke lave, men jeg vil komme ind på de ligheder urene har, og hvor de hver især er gode. Begge ure er fra det gamle IWC fra før de blev købt. Urene er fra 2001 og 2002, så de har altså været solgt på ca samme tid. 3536'eren er noget mere brugt, så det skal der lige tages højde for når man sammenligner billederne.

İmage
İmage

Begge ure udstråler i mine øjne meget høj kvalitet. Finishen er ekstremt lækker, og især urenes lænker er fantastiske. 3536 virker meget gedigen og velbygget pga af den noget højere vægt ca 175g mod 3251's 134g

İmage
İmage

İmage
İmage

İmage
İmage

İmage
İmage


Der er mange fede detaljer ved begge ure, men skal jeg fremhæve et par stykker ved hver bliver det 3536's geniale lænkesystem, måden lynetten skal trykkes ned for at man kan dreje på den, og så det faktum at uret er så slankt og veldesignet og så samtidig kan gå ned til 2km, vel og mærke uden heliumventil, eller andre gimmicks. Ved 3251 bliver det igen lænken, det er den mest behagelige lænke af de to, da leddene er meget mindre, så den smyger sig om armen, næsten som var det en rem. Derudover er urets GMT funktion virkelig god. Det er super nemt at læse begge tider, da uret ikke bruger en normalt viser, men har et hjul under skiven der viser den anden tidszone i 24t format. Uret er også virkelig nemt at aflæse tiden på pga. det meget enkle skivelayout der ligner de gamle WW2 pilot ure.

İmage
İmage

Jeg syntes den 3mm mindre 3251 er et bedre hverdags ur, da det er behageligere at gå med pga den lavere vægt, højde og diameter. Udover størrelsen så er GMT fuktionen meget mere anvendelig i hverdagen, end en 2000m dybderating. Dog syntes jeg 3536 er et mere fascinerende ur, det har bare noget over sig som meget få ure har.

İmage
İmage

İmage
İmage

İmage
Svar
#2
Flot og rigtig fin gennemgang, Kristoffer! Spændende at høre dit personlige indtryk af de to ure, efter at have haft begge et godt stykke tid.

Meget, meget fine fotos <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: --> Interessant at se hvordan urene slides, især 3536 kan man se er et ur som har været brugt gennem årene, men det står stadig som et meget smukt ur IMHO.

Mvh
Michael
İmage
Svar
#3
Meget fine ure som ville klæde alle samlinger <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->
Svar
#4
Som altid fede billeder og begge ure er meget interessante. 3536 er nu et fantastisk ur.......
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)