Tak for det gode sprog herinde!!!
#1
Hey

Vil bare gerne sige tak, fordi der bliver holdt en god tone herinde og at alle blive respekteret, når de spørger ind til noget.

Jeg har det sidste stykke tid gået og bygget på en singlespeed cykel og blev i den forbindelse anbefalet, at benytte Fixie-king forummet.

[url]"http://fixie-king.dk/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;">http://fixie-king.dk/forum/index.php[/url]

Det er helt latterligt hvordan de behandler folk som spørger og håber aldrig, at vi ender hvor de er, hvor det hele bliver for indspist og ikke er til at holde ud for "OS" almindelige mennesker.

Så tak gutter!!!!! og piger hvis vi er så heldige at have nogle med herinde.
Svar
#2
helt helt enig - som ny, er det her sted bare top klasse -

har fået så meget hjælp med ure og blevet så meget klogere

og det har da betydet både en PAM og nu et IWC og også deltaget i GTG Icon_+1
Anders 


Rolex Explorer 2 ref 216570 - Victorinox Inox - Seiko Orange Monster - Citizen divemaster "Pingo" - Casio G-Shock GD-110-1ER - Omega De Ville 1969
Svar
#3
Helt enig Torben Icon_cool
lækkert med et sted hvor alle uanset baggrund kan mødes om den samme interesse i en god tone <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->
og vi er vist alle enig om hvordan det ikke skal ende Icon_e_wink
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
Svar
#4
Jeg fandt lige din tråd derinde, jeg var simpelthen flad af grin. Det er jo fantastisk læsning.

Fantastisk på den måde, fordi de opfører sig på den værst tænkelige måde - overhovedet. Den måde de skriver og "argumentere" på er sådan noget man skulle tro man skulle på Ofir for at finde. Det er jo så forbandet dumt, men herligt at læse. Din måde at håndtere det på er lige i skabet, selv det kan de ingen gang tage med et smil.

Tilføjelse:: Og så den måde de poster billeder på. Icon_sign Jeg er helt færdig lige nu.
Obsessed is just a word, that lazy people use to describe the dedicated!
Svar
#5
Hold da kæ.. de er jo gale <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->
det er det jeg siger dem på cykel er tossede Icon_mrgreen
Yoshikazu Akahane. 28/+50.
Svar
#6
Enig ! Fint sporg og der er stadig plads til lidt kant og at mennesker heldigvis er forskellige.
vh Hans Henrik
Svar
#7
Det som undrer mig mest ved det forum, som Torben nævner, er den måde hvorpå nye behandles Icon_e_surprised

Det er da en ting jeg nyder meget...........altså når nye dukker op med en masse spørgsmål og en helt "frisk" interesse.
Ja, de fleste spørgsmål har været spurt før - og hvad så ?
For mig handler et forum om at kunne dele sin interesse, med ligesindede og samtidig at kunne hjælpe hinanden.
Både nye som gamle brugere. Der er mange fora, hvor denne holdning (søg selv og stil ikke for mange spørgsmål) hersker, men jeg forstår det ikke Icon_e_confused

Jeg bliver aldrig træt af at svare på, hvad forskellen er på et mekanisk ur og et Quartz ur, eller om forskellen på et manuelt og et automatisk mekanisk værk.
Ja, meget kan findes ved søgninger på nettet, men så ryger den interaktion, der foregår imellem brugerne.
Og som er det jeg finder tiltalende ved online fora, som dette.
Svar
#8
Hey ja de er helt væk, men også svært ikke at lade sig rive med. Skrev til en af deres administratorer, som gav mig følgende svar:

Hej Torben,

jeg er meget ked af at høre dine oplevelser med FK.

Jeg har i lang tid givet op på min rolle som opdrager/pædagog for denne forsamling. Jeg har egentligt ikke så meget med FK og de rødder der er herinde at gøre mere.

Vi er en del 'gamle' bude som er blevet voksne og har fundet andre veje. Det vi koncentrerer os om er at cykle og være sociale i hinandens selskab.

Du har ret i at jo mere rap i kæften man er, des mere respekt får man. DESVÆRRE... Jeg har forsøgt at 'skælde ud' når nogen ændrer retning, men orker ikke at tage kampen mere.

FK styres idag af en flok venner som er svære at komme ind på medmindre man har top-of-the-pop banecyklen. Jeg er her kun fordi de har eller har haft respekt for mig og fordi jeg er den 'tekniske' del af siden.

Håber det var svar nok?

Vh

Dette må være det bedste svar på et forum, hvor brugerne har taget over og får lov til at styre de ting som sker på forummet.
Svar
#9
KimT Skrev:Jeg bliver aldrig træt af at svare på, hvad forskellen er på et mekanisk ur og et Quartz ur, eller om forskellen på et manuelt og et automatisk mekanisk værk.
Ja, meget kan findes ved søgninger på nettet, men så ryger den interaktion, der foregår imellem brugerne.
Og som er det jeg finder tiltalende ved online fora, som dette.

Basic set er vi helt enige. Jeg nyder også hjælpe folk hvor jeg kan, nogen gange er google dog også din ven. Men jeg er ret sikker på vi forstår og er enige med hinanden. :-)

@ Torben

Det svar du har fået fra en admin giver ganske god mening, det er foruroligende at det hænger sådan sammen. Og en trist udvikling hvis det er et af de få seriøse cykling fora der er.
Obsessed is just a word, that lazy people use to describe the dedicated!
Svar
#10
Panerai Skrev:Hey

Vil bare gerne sige tak, fordi der bliver holdt en god tone herinde og at alle blive respekteret, når de spørger ind til noget.

Hej Torben.
Selv tak!
Mvh
Klaus
Mvh Klaus
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)