Hvornår er noget in-house produceret?
#12
3 og 4 er lidt omvendt rækkefølge synes jeg.

Men in-house er for mig når en producent selv står for udviklingen. Altså ejer projektet. Der kan godt arbejdes med konsulenter og der kan godt samarbejdes med andre, men resultatet er eksklusivt for den der ejer projektet - producenten.

Herefter skal værket produceres (ikke nødvendigvis eksklusivt) for det mærke producenten sælger det under. Om visse opgaver udliciteres til underleverandører er ok, men producenten er ansvarlig for den samlede produktion, kvalitetskontrol og færdige leverance.

Værket kan godt leveres til andre producenter, men de kan jo så ikke sælge det som in-house. Det er kun in-house når det sælges under det brand / mærke som har været ansvarlig for udvikling og produktion.

Heraf kan man selvfølgelig også forstå at in-house aldrig pr definition kan være bedre en værker der kan være indkøbt og puttet i andre ure.

Et Rolex værk ville fx. ikke blive ringere af at blive puttet i et Ole Mathiesen ur og solgt til danskere. Og et ETA værk bliver heller ikke bedre af at ETA fabrikken laver en serie ETA ure som sælges med ETA værker, som så er In-house værker Icon_e_surprised

Så lad os tale om gode og fine værker med fine løsninger og finish og ikke fokusere på om de er in-house, for det er ligegyldigt. bare et trix visse producenter bruger til at skrue prisen op.

vh baun
Svar


Beskeder i denne tråd
Re: Hvornår er noget in-house produceret? - af MortenKN - 02-05-2013, 02:49 PM
Re: Hvornår er noget in-house produceret? - af baun - 06-05-2013, 01:11 PM



Brugere der kigge i denne tråd: 2 gæst(er)