Svar: 11,784
Tråde: 233
Modtaget Likes: 12 i 12 svar
Givet Likes: 0
Tilmeldt: Dec 2011
Et 2892 har efter min mening samme holdbarhed og kan justeres nogenlunde lige så fint som mange af de horologisk langt flottere værker der laves.
De kan have finere tolerancer og i teori gå mere præcist, og det kan være langt flottere, men holdbarhed, og generelt holde tid, det gør selv en 2892 dræn godt.
Bliver den så finisheret som Omega eller IWC gør, så tror jeg ikke der er ret mange inhouse der har større holdbarhed eller præcisions muligheder. Det er romantisk ønske tænkning desværre - men jeg kan jo komme i uvejr
Det betyder ikke at jeg ikke stadigt holder af in-house- jeg elsker dem, men det skal ikke være for holdbarhed - generelt tidstaging - eller billigere reparationers skyld.
vh John
•
Svar: 1,193
Tråde: 48
Modtaget Likes: 0 i 0 svar
Givet Likes: 0
Tilmeldt: Jul 2006
Enig John! Et (gennemtestet) Valjoux 7750 eller ETA 2892 helt på højde med diverse in-house-værker, hvis ikke over, når det kommer til præcision, holdbarhed, etc. Og tilmed langt billigere at servicere.
Et IWC modificeret 7750 er desuden mindst lige så kønt som et Rolex in-house.
"Cultural diversity is as necessary for humankind as biodiversity is for nature!"
•
Svar: 5,259
Tråde: 72
Modtaget Likes: 1 i 1 svar
Givet Likes: 0
Tilmeldt: Apr 2004
Det kan vi vist alle blive enige om. Man skal ikke købe in-house for holdbarheden eller præcisionens skyld. Man skal derimod købe dem for historien, håndværket og levetidens skyld.
Desuden vil jeg godt lige gøre opmærksom på at de billeder Rune postede IKKE er ETA værker men det første er et absolut high-end Philippe Dufour og det andet et relativt billigt (men ganske fint) Marvin fra 60´erne. De to værker illustrere faktisk ganske godt hvorfor nogle ure koster +100 k mens andre koster 10-20 k. Blæser man billedet op i 50 gange normal størrelse vil high end værkets finish stadig være som en "barne numse" mens det billigere værk vil ligne noget fra en metal sløjt time i 5. kl. Man får hvad man betaler for.
Det Dufour værk er simpelthen for lækkert laver
/Mads
•