Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Ventetid på datejust?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Kære eksperter.

Jeg ville blot høre om der er nogen der ved hvad man cirka kan forvente af leveringstid på et datejust 41mm hos AD? 
Snakker vi flere år, måneder, eller er det en umulig opgave. Jeg har ikke den store kendskab til hvilke modeller der er mest eftertragtet for tiden.

Umiddelbart går tankerne i retning mod et standard ref 126334, jubilee lænke, riflet hvidguldskrans - farven på skive er ikke helt klarlagt endnu Icon_blink  Og kan skive-valg påvirke ventetiden synderligt?

Jeg har i mange år svoret at jeg ikke skulle gå Rolex-vejen, men nyligt landede der pludseligt et datejust 41mm på min arm og så var der noget der klikkede.......  Icon_drool

Mine planer er naturligvis at slå et smut forbi de lokale AD her i KBH, men tænker det ville være rart at få en idé om hvad man skal forvente i disse tider af ventetid - hvis man overhovedet kan komme på en venteliste....!?
En lille update herfra på mit eget spørgsmål   Icon_sign

Var forbi et ADs her i KBH, og svaret er vist at ventetiden på et Datejust 41 i stål er så tæt på "forget about it" som man næsten kan komme  Icon_e_sad  En forhandler fortalte at de ikke længere skrev folk op på venteliste til nogen sportsmodeller, og den anden var ikke meget begejstret for at gøre det - og kun allernødigst til de modeller med mindst eftertragtede ur-skivefarver.

Så som Rolex newbie uden tidligere Rolex køb bliver man næsten nødsaget til at vælge andre alternativer hvis det er den vej man ønsker at gå Icon_e_confused 

I sidste ende er det jo desværre nok som man forventede, ud fra hvad man kan læse rundt om på nettet.