Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Hjælp en nybegynder: Tudor BB58
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Hej alle.

Jeg vil til at købe mit første “rigtige” ur :-)
Jeg har kigget og læst en del de sidste par måneder og faldt her over jeres forum.

Jeg er helt ny i gamet og vil gerne købe et pænt hverdags ur til 20-30K. Jeg bliver ved med at vende tilbage til Tudor BB58 som jeg synes er helt fantastisk flot. Jeg har dog ikke set det live, men kun på billeder og youtube. Jeg har et par spørgsmål som jeg håber at I ville kunne hjælpe mig med.

BB58 er jo lidt mindre end de “almindelige” BB. Jeg er en stor gut på 115kg og 193cm. Jeg er bange for at det måske ser for småt ud på mit håndled? BB er jo lidt større, men ikke meget. Hvad ville I vælge?

Derudover synes jeg ikke at jeg kan finde det ved en eneste forhandler i Danmark? Men man kan vel blive skrevet op? Jeg bor i Grenå så det tætteste på en forhandler er i Århus.

Jeg har læst på forummet at folk anbefaler Gassan i Amsterdam da de er billige, men ud fra deres priser på nettet synes jeg nu ikke at prisen er under det som jeg kan Google mig frem til at uret går til? Min bror bor i Amsterdam så jeg er dernede jævnligt.

Mvh. Laurits :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
The BB58 is a great tudor model in my opinion.I find other Tudor models to thick
for my taste.I would never buy a new one.Look for a used model with B&P,they
are not difficult to find.Try asking Thomas at Chrono.Dk for help in finding the
model you want.Many of the new Tudor and Omega watches are just to thick
in my opinion,and i think it is a step backwards in watch making.There is just no
reason to make watches so thick.Good luck in your search Icon_smil
(28-11-2019, 01:07 AM)Laurits Skrev: [ -> ]Jeg vil til at købe mit første “rigtige” ur :-)
Jeg har kigget og læst en del de sidste par måneder og faldt her over jeres forum.

Velkommen  Icon_smil

(28-11-2019, 01:07 AM)Laurits Skrev: [ -> ]BB58 er jo lidt mindre end de “almindelige” BB. Jeg er en stor gut på 115kg og 193cm. Jeg er bange for at det måske ser for småt ud på mit håndled? BB er jo lidt større, men ikke meget. Hvad ville I vælge?

Det med størrelse er meget individuelt. Jeg er på størrelse med dig og kan sagtens bære de mindre ure efter min mening. Der er mange andre ting end bare mm´erne der spiller ind, som kasseform, lynnette, højde m.v. Der er kun en vej hvis du vil være sikker og det er at finde en der har ét og få prøvet det på.

(28-11-2019, 01:07 AM)Laurits Skrev: [ -> ]Derudover synes jeg ikke at jeg kan finde det ved en eneste forhandler i Danmark? Men man kan vel blive skrevet op? Jeg bor i Grenå så det tætteste på en forhandler er i Århus.

Jeg er sikker på at du kan blive skrevet op, men som willy skriver herover, er der også mange gode "brugthandlere" i DK og penge at spare hvis det ikke behøver at være helt nyt.

(28-11-2019, 01:07 AM)Laurits Skrev: [ -> ]Jeg har læst på forummet at folk anbefaler Gassan i Amsterdam da de er billige, men ud fra deres priser på nettet synes jeg nu ikke at prisen er under det som jeg kan Google mig frem til at uret går til? Min bror bor i Amsterdam så jeg er dernede jævnligt.

Det du kan spare i lufthavnen er momsen, eller det vil sige, de giver en rabat som svarer til momsen. Jeg mener dog ikke at de vil reservere ure, så det handler om at være der på det rigtige tidspunkt (når de har et i butikken)
Hej Laurits.

Jeg ville tage ind til en urmager og prøve ure i forskellig størrelse. Så har du en ide om størrelse. Jeg vil tro 40 - 45 mm er dig, men prøv ad :)
Velkommen Laurits.
Fedt ur du er faldet for!
Jeg har nogenlunde samme mål som du men for mig er 40mm lige småt nok så du skal som nævnt af andre prøve uret på armen før køb.
Mvh
Klaus
Tak for alle svarene!

Jeg må køre turen til Århus og prøve Tudor BB og så vurdere ud fra det om BB58 bliver for småt.

Jeg havde egentlig tænkt at mit første ur skulle være fra nyt og aldrig skulle sælges, men måske at jeg skal holde øje med de brugte hvis der er mange penge at spare. Hvis det “kun” er 2-3K tror jeg at jeg finder mig et nyt :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu vil mange herinde sikkert sige at jeg er en tosse, men de få gange jeg har købt et ur fra nyt, har der (for mig) været noget særligt over det. Og hvis ingen køber nye ure, vil der jo heller ikke være så mange på brugtmarkedet ;-)

Senest købte jeg mit Speedy Tuesday direkte hos Omega og det skal forhåbentlig aldrig nogle vegne. Det har bare en særlig plads i mit hjerte :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Hej Laurits

Jeg er en del mindre end dig, men har håndled (som betyder en del også) på 19.5 cm omkreds. Jeg har Tudor BB (41 mm) og er super glad for uret og dets tyngde. Ja det er et højt ur, men det synes jeg passer perfekt til looket. De bedste ure i det prisleje, hvis vintage dykker look er for dig. Jeg er køber til endnu et Tudor BB (S&G), og køber nyt. Martin fra MMWatches, og andre, kan hjælpe dig med et nyt, og til under listepris.

Bh Jesper


Sent from my iPad using Tapatalk
(28-11-2019, 10:59 PM)KimT Skrev: [ -> ]Nu vil mange herinde sikkert sige at jeg er en tosse, men de få gange jeg har købt et ur fra nyt, har der (for mig) været noget særligt over det.

Det er som at købe ny bil. Duften er fantastisk :)
Jeg skal til Århus i morgen så der må jeg lige få prøvet dem begge (hvis de har dem) :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sider: 1 2