Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Ultra Light Aqua Terra
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Så er der igen lidt nyt fra Omega.

İmage

Denne gang i form af et ur på kun 55 gram (alt inkl.), en krone der "skjules" i kassen når den ikke bruges og en skive i sandblæst grade 5 titanium. Det kommer med - et super fedt - manuelt værk med 72 timers gangreserve og som for første gang fra Omega er lavet i titanium (Cal. 8928).

İmage

Det er udviklet i samarbejde med golfspilleren Rory Mcllroy og lander engang i 2020. Og så har det den voldsomme pris af hele 354.400 gode danske kroner - men så kan du også selv vælge farven blandt de tre muligheder herunder Icon_e_biggrin1

]İmage
]İmage
İmage
Fedt ur og helt sindsyg pris.
(27-08-2019, 03:49 PM)Avantismo Skrev: [ -> ]....helt sindsyg pris.

Fuldstændig crazy Icon_lol
Spændende ur med interessant værk, men prisen er da helt latterlig.
JK
Ja, det bliver nok ikke en storsællert Icon_blink
Flot serie!
Men enelleranden hos Omega har da hamret forkert på lommeregneren Icon_rul
Det er jo nok prisen for at forhandlere kan få den samme avance som ved andre ure. Men med 20 % kontantrabat er vi da ned på 378.000 kr :)

Richard Mille har jo også lavet tennis ure til 2 - 3 mill kr.

Ure der er bygget til rige, skal næsten også kun være til rige. Og der er jo dem der kun vil købe hvis det er dyrt. Gad vid om man kunne skære 100.000 - 180.000 kr af ved at bruge et super godt quartzværk.
Selve uret kan jeg godt lide designet af, måske bortset fra “krone-puklen”... Men prisen er da øhmmm ehhh Icon_e_surprised Icon_e_biggrin1
Det trykker overhovedet ikke på nogen knapper hos mig - jævnt kedeligt, men ville da være et fint første ur til sønnike (bortset fra prisen :-))
Sider: 1 2