Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Købe brugt - hairlines osv.. polering?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2 3
Hej.

Jeg vil til at have købt et nyt Rolex.

Jeg har midlerne til at købe et Nyt fra AD - Men alternativet er jo også brugt.

Jeg tænker - hvor meget kan poleres? kan hairlines og små skrammer poleres væk? eller hvad ken egentligt poleres væk?

Min anden tanke er jo også, at der er navn på certifikat - og med det i tankerne, tror Jeg at jeg bliver mest glad når mit eget navn står derpå - og min tanke, en besparelse på 10-15.000 ifhlt til nyt er dét værd.

Men hvad tænker i? og hvad kan poleres? hvem, og hvor kan det gøres? og hvad koster sådan en polering?


Lidt forskellige spørgsmål i samme tråd, men håber det er overskueligt :)


Ps. Er priserne ofte faste ved AD forhandlere i Danmark? hvad har i formået at "forhandle" med?
Hej og velkommen til Icon_smil

Hairlines og små hak kan nemt poleres og glattes væk. Dog vil jeg ikke anbefale det ubetinget, men det er en smagssag. Purister vil mene, at det er blasfemi, hvilket jeg langt hen af vejen er enig i. Dog findes der andre en purister, og jeg kan godt se, hvorfor man vil have sit ur frisket op.

Jeg vil ikke anbefale, at du får uret poleret uden et generelt service. Det kan simpelthen ikke betale sig. Et service koster meget forskelligt alt efter, hvilken urmager du bruger. En uafhængig vil nok tage 1500-2000 for et Submariner, mens Klarlund vel tager 4-5000 (jeg er dog ikke sikker på deres priser længere).

Mht til certifikat, som kommer der ikke navn på køber på.


/Mads
vedr. polering, man skal være lidt varsom med hvem der polere sit Rolex ur, en dårlig (billig) polering vil reducere gensalgs prisen væsentligt. Generelt er et brugt upolert Rolex ur, dyre end et poleret ur. Rolex folket er meget konservativt og elsker helt org. ure

ang. AD er det meget forskeligt hvor meget pris nedslag du kan få, nok ikke mere en 5%.
men måske er der nogle her fra forumet der har fået større afslag.
Okay tak for jeres svar :) har det bare svært ved "ridser og skrammer" aka. "andres patina" på et brugt ur .. så det bliver nok i nyt eller ihvertfald ubrugt jeg går efter..
hvilken model er du på udkig efter?
(24-11-2016, 10:52 PM)Ian480 Skrev: [ -> ]hvilken model er du på udkig efter?


SUB 116610lv "hulk"
Har været inde ved ragnar i Odense, der har de ikke flere, MC Mortensen har lager, men der er prisen fast..

Har derimod fået tilbudt et 116610lv som er fra 13 og ubrugt med alle papirer og cert fra Klarlund til en fornuftig pris også.. såå er ret imeget i tvivl hvad jeg skal.. et eller andet sted har jeg det bedst med Nyt fra AD, men også en dyrere løsning, dog det mest sikre..
Et brugt ur kan godt se ud som nyt. Sagt med andre ord kan du godt finde et ur i som ny stand til brugt pris.
Jeg ville lige se den LV an.
Mvh
Klaus
(24-11-2016, 11:35 PM)KlausM Skrev: [ -> ]Et brugt ur kan godt se ud som nyt. Sagt med andre ord kan du godt finde et ur i som ny stand til brugt pris.
Jeg ville lige se den LV an.
Mvh
Klaus


Overvejer jeg også - noget jeg ellers skal være opmærksom på, hvis jeg mødes med sælger, og nummeret i uret matcher med certifikatet?
Hvis du køber brugt fra en privat person, kan i mødes hos AD forhandler og får uret tjekket for ægthed mm. dog vil det nok hos de fleste AD koste noget hvis de skal åbne uret.
Citat:Overvejer jeg også - noget jeg ellers skal være opmærksom på, hvis jeg mødes med sælger, og nummeret i uret matcher med certifikatet?

Blot den overordnede stand. Prøv at dreje med kronen et par gange. Lyder og føles det som grus, så trænger det nok til service. Dette burde dog ikke være noget problem, hvis du køber en nyere model.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du spotter de forskellige faldgruber, så kan du evt. tage en urkyndig med, eller få den vurderet hos en AD, omend det koster lidt penge  Icon_smil/Mads
Sider: 1 2 3