Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Tudor Pelagos!?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Hej
jeg er kommet i den situation at jeg har ervet nogle penge fra min mor som jeg vil bruge på et ur. Jeg vil derfor erhverve mig et ur, der "holder".

Jeg har kigget nettet tyndt de seneste måneder for at finde "Uret" jeg havde besluttet mig for Omega Seamaster James Bond Diver, selv om den har en rød sekundviser og skrift. mit aterntiv var Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 500.

Jeg tog ind til Klarlund for at prøve urene, men måtte skuffende erkende, at ingen af urene passede til mig.

Ekspedienten foreslog at jeg prøvede det nye Tudor Pelagos, hvilket jeg var lidt skeptisk overfor! Nuvel så prøvede jeg uret, og blev temmelig forelsket i det. Da det ikke var det ur jeg havde sat mig for så var jeg stadig en smule skuffet, men måtte erkende at jeg ikke havde gjort mit hjemmearbejde godt nok, da jeg ikke havde opdaget det ur.

Det ur jeg søger skal kunne holde så min søn måske engang om 30 år kan arve det. så det skal ikke være alt for spraglet og mit budget ligger på 20.000 måske 25000 Icon_e_confused

Kan i anbefale et andet ur jeg skel tjekke ud eller er der nogen der kan anbefale Tudors..

på forhånd tak
Thorbjorn Skrev:Hej
.......

Kan i anbefale et andet ur jeg skel tjekke ud eller er der nogen der kan anbefale Tudors..

på forhånd tak

Hej Thorbjørn

Jeg tror ikke, at der er nogen herinde, der ikke ville kunne anbefale Tudor! Icon_e_wink

De har lavet fede ur i hvert fald de sidste 50 år, og der skal meget til at slå sådan en klokke ihjel....

Skulle jeg have en ny Tudor ville jeg personligt vælge Heritage black bay:

[url]"http://www.tudorwatch.com/en/heritage-black-bay/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.tudorwatch.com/en/heritage-black-bay/[/url]

Det er nok fordi jeg har dens forfader - Tudor Snowflake som du kan i følgende indlæg:

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.urforum.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=15623&hilit=snowflake" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=1&t=15623&hilit=snowflake</a><!-- l -->

Vh. Jon
Du bør læse en del før du beslutter dig.

Et luksusur er ikke bare et ur men noget der knytter sig image, stil og meget andet til, så giv dig god tid. Gerne flere måneder mens du følger debatten på urfora.

Og så vil jeg råde dig til også at overveje muligheden for et godt - nylignende - brugt ur. Det lyder umiddelbart lidt underligt, men rigtig mange sparer 40-50% på denne måde - og får et ur som måske ellers ville have været "for dyrt. Der er flere gode brugturshandlere som du let kommer i kontakt med via disse fora. Ingen nævnt og ingen glemt men der er 5-6 stykker.

Og når du spørger til Tudor Pelagos..... bør du læse denne tråd fra ende til anden.... underholdende, men også oplysende:

[url]"http://www.urdebatten.dk/viewtopic.php?f=6&t=1712" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.urdebatten.dk/viewtopic.php?f=6&t=1712[/url]" onclick="window.open(this.href);return false;

vh baun
Et spændende "problem" du står over for.
Jeg ville også mene, at det er noget som skal overvejes længe og grundigt.
Hvis du gennem længere tid - måske flere år - har gået og kigget på et ur og tænkt: "Hvis bare at jeg havde pengene....", så havde det været lettere!
Jeg har et meget "nemt" forslag, som både jeg (og min søn) godt kunne leve med:
Det bedst mulige Rolex Datejust, inden for din prisramme (20-25000)! OK, vi taler "pre-owned"!
Det vil have gode muligheder for at "overleve" de næste mange år - både hvad angår modeudsving og reservedelstilgængelighed. Og så er det jo bare et pragtfuldt ur!
Buy a used watch . Look at a no date Rolex Sub . It will last you for ever and it is a good investment . And will be a wonderfull watch to give to your grandchild . Willy

MortenKN

Tudor er søstermærke til Rolex og holder generelt en meget flot byggekvalitet. Motoren er en top Grade ETA og skal nok holde i årtier, og skal der skiftes eller serviceres kan de fleste klare opgaven og til forholdsvis fornuftige penge. Pelagos er RIGTIG fed og den ville jeg ikke være ked af at eje.

Jeg har selv indtil flere Rolexure og et enkelt Tudor Heritage Chrono 2010. Byggekvaliteten på Tudor er rigtig fin og giver ret meget ur for pengene. Når jeg bærer mit Tudor savner jeg ikke mine Rolex.....

Som før skrevet er en Rolex Submariner uden dato også en mulighed, omend den kan blive svær at finde for 20K.....25K så nærmer vi os.

Outsideren kunne være en Tudor Submariner (evt snowflake) som er en gammel model lavet af Tudor, hvor de brugte Rolex Submariner kasser og lænker, men stadig en billigere mekanik indeni. Uret blev lavet for at ramme en anden målgruppe end Rolex. Den kan du ganske sikkert finde for 20-25K og finder du et flot originalt og rigtig velholdt eksemplar, så stiger den nok også i værdi. Sørg dog for at uret kommer fra en god kilde, er serviceret og allier dig evt med en af de professionelle som eks. Timetowatch.dk eller Dreamwatch.dk - De kan måske hjælpe dig.
Tak for alle jeres svar. jeg har overvejet at købe et brugt ur, men jeg synes lige som at det skal høre til historien at jeg selv købt uret. Det er måske lidt corney. samtidig synes jeg ikke at besparelsen på brugte ure gør at jeg virkelig rykker opad ved at købe uret brugt. måske kiggr jeg de forkerte steder!?

Rolex Date Just er lidt for elegant til min person, da jeg sjældent går "pænt" klædt Icon_e_smile

tidligere debat om Palagos gør egentlig at jeg er blevet lidt mere hooked! Icon_e_biggrin

Selvom jeg godt kan se at Rolex Sub'en er pisse lækkert, ligger det dog stadig over mit budget, der allerede er alt for højt.


Jeg har ikke besluttet mig endeligt endnu og nyder at tjekke jeres ure, der er sq mange fede!

Super fedt forum med god humor og argumenter for og imod!
Date Just 1982 går fint til hverdagstøj (brugt ca 15 K)

İmage


Faktisk ligesågodt som Submariner 1986 (brugt ca 25 K)

İmage


Nu ved jeg jo ikke hvor gammel du er, men mange finder det morsomt med et ur fra fødeåret.... og så kunne en brugt / Vintage Rolex, Omega eller andet måske godt komme på tale. På den måde bliver det lidt mere personligt uden at være sprit nyt.

vh Baun
Det er faktisk en meget fed ide med et ur fra det år, hvor jeg eller han blev født.

Desværre mener jeg stadig, at Date Just er for elegant til mig. Jeg prøvede et lign. eksemplar i Klarlund. Prisen fejler dog ikke noget i forhold til Submarinen.(Dem du foreslår, Baun)

Submarinen derimod er sq lækkert. Jeg er bare lidt tøvende, ved at skulle købe et eksemplar fra 80, der er brugt for det samme som jeg kan få Tudor Pelagos for. Jeg har kigget på alverdens sider, hvor man kan finde ældre modeller til en pris, hvor jeg kan være med, men da Jeg stadig er ny i denne "verden" så tør jeg sq ikke rigtig..

Desuden kan jeg godt lide ideen om at købe et kvalitets ur, der ikke emmer af prestige og brand som Rolex måske gør.... Icon_e_confused tror jeg skal passe på min formulering... Altså et ur som kun "urtosser" rigtig kender til.

-TB
jeg har nu besluttet mig! Tudoren skal det være Icon_e_biggrin

Jeg har kigget lidt rundt omkring både på nettet og hos Klarlund, hvor de jo smider en 2 års service aftale med i hatten, men hvad er den værd. prisen er 25k

På nettet har jeg set uret til ca. 20K men vil eentlig hellere foretage et køb personligt.

er den. 2 års aftale bare en fis i en hornlygte eller er den "værd" at tage med?

mvh
TB
Sider: 1 2