Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Seamaster af morfar trænger til kærlig behandling
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Nej det har jeg fuldstændig glemt at spørge efter i alt mit eksamens stress..
Lidt synd at teksten blev delvist udvisket, eller er det bare de lidt slørede billeder der snyder Nicolai?
Det er rigtigt at teksten er blevet mindre tydelig. Dog ikke SÅ slemt som billederne lige antyder.

Har ikke forstand på hvordan man renser en urskive, men vil gætte på at der har samlet sig skidt omkring teksten også. Det har vel været med til at teksten træder mere frem i alt det andet skidt?

Hvis der er nogen der kan fortælle lidt om hvordan sådan en rensning af urskive foregår, så må i meget gerne komme på banen Icon_e_smile
Speedy Skrev:Lidt synd at teksten blev delvist udvisket, eller er det bare de lidt slørede billeder der snyder Nicolai?


Ja det er ærgeligt. Derfor skal man også altid overveje om man vil tage den risiko med når man vælger at rense skiven - er man først begyndt er der ingen vej tilbage.

Jeg er sikker på at urmagerene alle har lidt basis viden og erfaring i skiverensning, men jeg er også ret sikker på at ovenpå denne viden og kunnen har de hver sine metoder og fif, som virker på forskellige typer af belægninger.

Den mildeste form for rensning kan man godt selv risikere at lege med hvis man har en skive som alligevel er "færdig". Jeg har brugt ren opvaskesæbe og en pensel (ikke børste - den laver små ridser i lakken).

Mere bastante midler er grundrens, rensebenzin (ved ikke lige hvad det gør ved lak mv.) osv. men det leger jeg ikke selv med.

vh Baun
Sider: 1 2