Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Rigtig gode gummiremme...
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har efterhånden været igennem mange(!) gummiremme - fra billig silikone til hård plastik.

Nedenstående er de absolut bedste jeg har haft fingrene i - og prisen er mere end rimelig.
DiveStraps har hjemme i UK, så man betaler ikke told/moms. Duncan sender hurtigt - typisk har man remmen indenfor en uges tid.

Jeg har netop modtaget denne. Det er en forholdvis kort rem (med vilje, jeg har tynde håndled), som er lavet af den perfekte gummiblanding (IMO):

Den er super behagelig at ha' på, den samler ikke støv og fnuller (ligesom blød silikone), og den er simpelthen ikke til at flå i stykker - og så lugter den af vanilie Icon_e_biggrin
Den kan vendes så man enten har de langsliggende striber fremme, eller bitte små firkanter (samme mønster som kanvas-stof).

Vil blot dele dette link med jer - man skal aldrig undervurdere en go' gummirem Icon_cool

http://www.divestraps.com
İmage
Hvordan er remmen at svede i, Claus ? Ikke just mange vents og huller at få øje på, deraf mit (sorry) praktisk spørgsmål.
Joepete Skrev:Hvordan er remmen at svede i, Claus ? Ikke just mange vents og huller at få øje på, deraf mit (sorry) praktisk spørgsmål.

Hvis man vender den på den ene måde, har den bitte små tern, som jeg tænker virker til at holde remmen lidt væk fra huden. Vender man den med ternene ud af, så har den de kanaler du ser på billedet, som ligeledes må sikre at en vis mængde luft kommer "ind under".

Men!

Nu sveder jeg i det hele taget utrolig lidt af natur, så jeg er nok ikke den rigtige til at bedømme det.
Jeg vil dog mene at den hverken er værre eller bedre, end andre remme jeg har bemærket - og sammenlignet med en lænke, må det være mindst ligeså godt.

Men skulle man svede - er det jo rart at den dufter af frisk vanilje, fremfor sved <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->

Det jeg synes der er det mest imponerende ved de remme, er selve gummiblandingen. Ikke for blød og ikke for hård, men alligevel helt utrolig holdbar (kortede den lidt af, og 'legede' med det overskydende...gummiet er ekstremt stærkt!).

Her er lige et par billeder mere af den bestilte rem på min Legend Diver:

İmage

İmage

İmage
Remmen ser godt ud - ingen tvivl om det. At den dufter godt er vel også i orden ... Men, at den ikke har vents eller huller til at transportere blot en anelse kropsvæske væk, det er lidt skidt ... for mig ... der jo sveder lidt mere end dig Icon_redface <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->

Remmen klæder i øvrigt din Longines SUPER godt Icon_e_biggrin
Hej

Jeg synes også at den ser fin ud, da det tit kan være svært at finde ordentlige uoriginale gummiremme. Icon_e_confused

MVH Peter
Cool - rem.. Så mangler jeg bare uret.. (sig til, hvis I kender nogen som vil af med en longines legend diver..)

Hilsen Lasse
Hej Lasse

Vi har en i butikken som jeg er villig til at sælge til en fornuftig pris.

MVH Peter