Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Spændende artikel
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Fra timetotalk. Her kunne vi godt lære lidt af "Svensken"! Icon_e_biggrin

[url]"http://www.network54.com/Forum/595216/message/1205536157/Renovering+av+Seamaster+300+med+Watchco+delar.2006">http://www.network54.com/Forum/595216/m ... delar.2006[/url]
Mycket duktig herre, men titta på originaltavlan ! Jag hade gett många slantar för att få en sån fin patina.


Icon_e_surprised
Snogge Skrev:Mycket duktig herre, men titta på originaltavlan ! Jag hade gett många slantar för att få en sån fin patina.


Icon_e_surprised
Den tavla skulle jag til värja tid ha låtet sitta kvar

vh
100% enig, også min første tanke da jeg så billederne !
Jag är inte helt säker heller på att jag skulle ha bytet visare heller. Lite konstigt kanske att sekundvisaren har lite 321 Speedmaster fason och färg i patinering medens övriga är gröna och jag är inte als bra på Seamaster 300 – men jag skulle i alla fall ha kollat om de var original – och var det fallet havde de fåt sitta kvar.

Glas och Beezel havde jag taget som han har – jag går med mina klokkar och kan inte ha dom fula. Men jag havde (och han har väl också) haft kvar dom + jag havde kollat om någon bra specialist kunna ha fåt det snyggare utan att göra det inte så det minsta ursprungligt ut .

Motorn har jag ingen kommentar till, om han har använt rett delar – och det tror jag – så är det OK

Huset havde jag också bare tillåtet lett polering av – och det kanske är så han har gjort också.
Det med tavlan som jag absolut inte havde lagt ny i till ersättning för ligger i att jag är evigt förtjust i tritium patinering

Men fint jobb – och fint dokumenterat

Vh
Jeg synes faktisk at det er lidt en "skam-renovering". Jeg havde nok skiftet drejekransen - og måske viserne, alt efter hvordan de rent faktisk ser ud i virkeligheden. Men jeg synes ret ud sagt at det er synd og skam at skifte den flotte patinerede skive.


Mvh.

Jakob
Elbæk Skrev:Jeg synes faktisk at det er lidt en "skam-renovering". Jeg havde nok skiftet drejekransen - og måske viserne, alt efter hvordan de rent faktisk ser ud i virkeligheden. Men jeg synes ret ud sagt at det er synd og skam at skifte den flotte patinerede skive.


Mvh.

Jakob

Jeg er helt enig. Det var også mere måden han dokumenterede på med billederne. Kunne være fedt at se engang imellem af nogle af de prof herindefra. Men ved godt at det tager tid. Tror måske Tommy Munk har noget liggende, men det skal jo lige sættes i system!
Hej

En perfekt beskrivelse af hvordan man ødelægger et flot patineret ur og for det til at se næsten at se nyt ud, og halverer værdien af uret, for et sådant ur er meget mere værd med patina end med nye dele. Icon_evil

MVH Peter
Hej.

Nys hjemkommen fra Furtwangen vil jeg da give Peter ret, det er en stor synd at skifte den skive.
Det sidste nye der nede fra er at nu skal urene ikke poleres op mere. Næ nej, de skal have patina, lige til pas og ikke for meget, men man skal kunne se de har været brugt. Må tilstå det glædede mit hjerte at det nu også er kommet til armbåndsurene, det har jo været sådan med stor ure længe....
Uanset hvad så var det dejligt at se en masse vintageure der er blevet brugt, og som det skønnes på at de har været brugt, nænsomt, men brugt.

Mvh Lars
Hej Lars

Det lyder spændende, du har vel ikke nogle billeder fra museet, du kan poste herinde. Icon_question

MVH Peter
Sider: 1 2