Urdebatten / Urforum

Fuld Version: U-BOAT ure
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Er der nogle i dette forum der kender urmaerket U-BOAT?
jeg overvejer kraftigt at kobe et, jeg synes de er enkle og superseje!

link:http://www.u-boatwatch.it/en/index.html

Hilsen kokken
De er meget store 50-55 mm og kvaliteten er OK synes der er lidt Panerai over dem.

Priserne er ca det halve af hvad et Panerai koster og så er der næsten ingen leveringstid på dem.

mvh Peter
Hej med Jer

Har lige været hos Bonell´s på fields og investere i et U-BOAT, fandt ud af de havde et supert udvalg..... hvilket de for øvrigt har på alt i butikken. Hvis konen bliver alt for sur over mit nye køb, så må jeg nok købe et af de nye Burberry ure, som jeg ved samme lejlighed så der ude.... man ved jo aldrig med de kvinder... Icon_e_surprised))

Fedt ur....

Ur. hilsen OJ
er begyndt at forhandle dem.

Har en del i butikken på Vesterbrogade
Hej

Der er også TW STEEL efter sigende en udbryder fra U-BOAT, urene ligner til forveksling U-BOAT bare til den halve pris og i samme kvalitet.

MVH Peter
Er temmelig nybegynder paa urmarkedet.

Er som Kokken ogsaa blevet ret glad for designet paa U boat urene.

Men hvordan er kvalitetet af det vaerk der sidder i de, og hvilket vaerk(er) benytter de overhovedet. Primaert et af urene fra Thousands of feet jeg overvejer.

Haaber der er nogle der kan hjaelpe en newbie.

Tak
AG
AG Skrev:Er temmelig nybegynder paa urmarkedet.

Er som Kokken ogsaa blevet ret glad for designet paa U boat urene.

Men hvordan er kvalitetet af det vaerk der sidder i de, og hvilket vaerk(er) benytter de overhovedet. Primaert et af urene fra Thousands of feet jeg overvejer.

Haaber der er nogle der kan hjaelpe en newbie.

Tak
AG
Hej AG - og velkommen til!

Hvis du søger på U-Boat her på siden, kommer der nogle hit hist og her. Holdningen er vist generelt, at urene er fornuftige ure - men for dyre i forhold til, hvad du ellers kan få til samme penge (jeg har dog ikke selv erfaring med U-Boat).

U-Boat blev kendt, fordi de var de første, der gik i "ekstrem"-størrelserne. Og så markedsførte de sig fornuftigt. I dag er det f.eks. TW Steel, som er lidt i samme dur, samme kvalitet - men billigere.

# Stefan
Som Stefan skriver får du et ok ur, men priserne er generelt i overkanten i forhold til det produkt du får. De bruger standard ETA værker i deres mekaniske ure. Ok værker som findes i ure mellem 3-8.000 for dato modellerne og 7-12.000 kr. for kronograferne.

Vær dog opmærksom på at urene nok ikke er den bedste investering. De er svære at sælge som brugt og gensalgsprisen er elendig i forhold til nyprisen. Her ville Omega, Panerai og Rolex være mere rentable investeringer.

Så køber man U-boat betaler man lidt for designet og taber stort ved salg. Men er man inforstået med det, er det såmænd et ok ur.

/Mads
Hej

Men TW-Steel laver det næsten samme for en trejdedel af prisen.

MVH Peter Icon_e_biggrin