Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Nye Portuguisere
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2 3
I slutningen af 1930’erne kom to portugisiske forretningsmænd fra urbranchen, Rodrigues og Teixeira, på besøg hos IWC i Schaffhausen. De foreslog, at man skulle udvikle et armbåndsur med et værk, som kunne matche de eksisterende marine kronometre i nøjagtighed. En legende var født, og sidenhen har Portuguiser-linien været IWC top-serie. I anledning af 75 årsdagen udsender IWC en række nye modeller og forbedrer andre.

Den tidligere omtalte Portugieser Annual Calendar (Ref. 5035) benytter cal. 52850, som med dobbelt fjederhus, som giver tilstrækkelig energi til de tre separate kalender vinduer lige under kl. 12.

İmage
İmage
İmage
İmage
Den nye Portugieser Perpetual Calendar Digital Date-Month Edition “75th Anniversary” (Ref. 3972) bruger caliber 89801 med evighedskalender og chronograf med flyback function.
İmage
İmage
İmage
Portugieser Hand-Wound Eight Days er kommet i en Edition “75th Anniversary” (Ref. 5102) som med sit enkle design meget minder om den oprindelige ref. 325. Den har med sin caliber 59215 en 8 dages power reserve.
İmage
İmage
İmage
Den populære Portugieser Yacht Club Chronograph (Ref. 3905) er blever reduceret i størrelse fra 45,4 mm til 43,5 mm. Remmen er også slanket og IWC har dermed fulgt kundeønsker om en lidt mindre udgave af Portuguiser seriens mest sportlige model.
İmage
İmage

Der er flere små ændringer på andre Portuguisere, men det vender jeg tilbage til.
Jeg synes den håndoptrukne jubilæumsmodel af 5102 er pragtfuld.
JK
Helt enig den 5102'er ser fantastisk ud.
Og lækkert at Yacht Cluben er kommet ned i størrelse!
Jeg stemmer i ifht. 5102 - det er godt nok flot <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->
Jeg kunne godt 5035 med blå skive - mega flot skive! <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->

- 5102'eren er nu heller ikke værst!!

Vh. Jon
KimT Skrev:Jeg stemmer i ifht. 5102 - det er godt nok flot <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->

Har du egentlig stadig din Portuguise Kim?

Vh. Jon
Nope - jeg lavede en "D.Sandberg" og skød det hurtigt videre Icon_e_wink Møg lækkert, men jeg fandt det lidt for stort til min smag når vi snakker dress-agtige ure og derfor kom der et JLC Master Calendar istedet.
Vi fortsætter med nogle forbedringer på eksisterende Portoguiser modeller.
Det vil sikker interessere mange, at den "almindelige" Portuguiser Automatic i løbet af 2015 får et af de nye værker fra 52000 serien. Det er et værk, hvor der bl.a. er keramiske lejer og to fjederhuse i optræksystemet. Modellen hedder ref. 5007.
İmage

De to Perpetual Calendar modeller har fået ændret lidt på skivedesignet. Der er nu "togspor" som minutangivelse, stjerner i guld og sølv på månedisplayet og værkerne er fra den nye serie med massiv guld rotor og blå skruer. Der er som bekendt to modeller ref. 5033 og 5034 med henholdsvis én og to måner.

İmage
İmage
İmage
JK
KimT Skrev:Nope - jeg lavede en "D.Sandberg" og skød det hurtigt videre Icon_e_wink Møg lækkert, men jeg fandt det lidt for stort til min smag når vi snakker dress-agtige ure og derfor kom der et JLC Master Calendar istedet.

Hehe sådan er det jo bare - det var derfor du skal have købt den i guld(Portuguiseren) når nu det skulle være dress! Icon_sign

Vh. Jon
Vi skal da også lige se værkerne tæt på. Jeg tillader mig at bruge de engelske billedtekster.

The 52850 calibre is featured in the Portugieser Annual Calendar (Ref. 5035). The pawls and the automatic wheel are made of black ceramic, while the core of the rotor is made of white ceramic, which leads to almost zero abrasion. (PHOTOPRESS/IWC)
İmage
İmage
The 52615 calibre is featured in the Portugieser Perpetual Calendar (Ref. 5034). A state-of-the-art balance with Breguet spring and two barrels guarantee an increased frequency of 4 hertz. The aesthetics have been enhanced through blued screws and a solid-gold rotor on high complications. (PHOTOPRESS/IWC)
İmage
İmage
JK
Den 5035 (den første) er mega-smuk Icon_cool men mon ikke også prisen desværre får et ordentligt hak opad Icon_e_surprised
Sider: 1 2 3