Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Portugieser Annual Calendar
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Det er nu klart, at 2015 bliver Portugieser-år for IWC. Det betyder, at vi på den kommende SIHH-messe i Geneve vil se nogle nye modeller fra denne linie. Allerede nu er der kommet billeder af en Portugieser Annual Calendar, som drives af en in-house caliber 52850. I modsætning til Perpetual Calendar urene fra IWC, kan denne kalender ikke automatisk tage højde for skudår og februar måneds 28 eller 29 dage. Denne justering må laves manuelt med kronen.
Uret er stort: 44,2 mm i diameter. Uret leveres i 18 karat rødguld med sølvfarvet skive og i stål med sølvfarvet eller blå skive. Stålversionen koster 23.000 CHF og guldversionen 34.000 CHF. Det svarer til ca. 142.000 kr. og 223.000 kr.
Her er et billede af den blå version i stål:
JK

İmage
Hold op det er et smukt ur, kunne dog ønske det ligeledes blev produceret i en lidt mindre udgave f.eks. 42mm.
En annual calendar kan da godt tage højde for måneder med 28, 30 og 31, men ikke for skudår, er det ikke sådan det er?

Det er ret pænt og ret dyrt..
peterkaa Skrev:En annual calendar kan da godt tage højde for måneder med 28, 30 og 31, men ikke for skudår, er det ikke sådan det er?

Det er ret pænt og ret dyrt..
Tak, jeg har rettet det i mit indlæg. Annual Calendar kan godt tage højde for 30 eller 31 dage men IKKE for skudår og dermed februars 28 eller 29 dage.
Sorry!
JK
Smukt, men for stort (min smag)
Rigtig smukt ur Icon_smil Eneste minus er den dobbelte ramme rundt om "kalender-delen", det passer bare ikke til uret IMO
BadHamster Skrev:Rigtig smukt ur Icon_smil Eneste minus er den dobbelte ramme rundt om "kalender-delen", det passer bare ikke til uret IMO

Jeg syntes det passer fint samme med den dobbelte ramme i kanten af urskiven, minut/time kransen.

M.v.h. Jes