Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Det første IWC?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Jeg er på udkig efter et IWC (første) og er vild med designet på IW329001:
İmage
İmage

Hvad er jeres holding til de nye Aquatimere? også i forhold til f.eks. et brugt 3536 (rigtig flot ur, men koster tæt på det samme som en ny i dag)?
Lige netop den du viser er min favorit. Jeg kan også rigtig godt lide 3536, men skulle jeg vælge blandt de to ville jeg klart prøve den nye. Når det så er sagt, så mangler jeg stadig at prøve den IRL, men på billeder er den cool.
......og selvfølgelig velkommen til ItsTime.dk Icon_e_biggrin1
Velkommen til vores IWC-forum. Du er efter min smag på helt rette spor. Blandt alle de nye AT ville jeg også vælge 3290. Den findes også med lænke, som ikke gør den dårligere. Der er næppe nogen tvivl om, at 3536 vil forblive en klassiker blandt IWC's dykkerure, men udviklingen går jo ikke i stå, og den nye udgave, som du har kig på, er bestemt et fint sted at begynde IWC-samlingen Icon_e_wink
Jeg kan bedst lide den med sort skive, men den fås også med hvid.
JK
İmage
İmage
Enig med begge ovenstående svar. <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->

Er du til de ældre modeller kunne jeg godt foreslå andre og billigere Aquatimere end 3536 som det første IWC eksempelvis 3538 og 3548, de fås stadig billigere end 3536.

Mvh
Michael
Nu skal alle ure jo prøves IRL før man kan give sin endelige dom,
Men på billeder virker disse ATere ikke for mig, jeg syntes ikke rigtig designet er helstøbt med det velkendt IWC DNA,
Personlig tror jeg heller ikke vi her har en fremtidige klassiker som 3536eren.

Men virker den for dig så hop på Icon_e_wink
Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på. Icon_cool


Og velkommen til. <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->
Jeg ville gå efter en 3536 som for mig er et no nonsense ur og rendyrket tool. Jeg har det meget svært med disse nye aquatimere hvor man efter min mening har lavet en unødvendig brøller designmæssigt ved at lave en halvklodset kombi af en udvendig og indvendig krans. Keep it simple og lav blot en udvendig krans som eks. på Ocean 2000!
Just my 2c Icon_e_biggrin1
Mvh
Klaus
Med de nye AT'ere har iwc skudt ved siden af rent designmæssigt. Find dig den flotteste 3536 du har råd til, så har du et konge ur, der kun stiger i pris.
Tusind tak til alle !

I forhold til de seneste Aquatimere (f.eks. 3527 og 3568) synes jeg det nye design er meget federe. Det virker også til der er lang leveringstid og efterspørgsel Icon_e_wink

Men ja, 3536 er populær. Hvordan er kvaliteten på de nye modeller? Er der en grund til det "kun" er vandtæt til 300 meter nu?
skov Skrev:Er der en grund til det "kun" er vandtæt til 300 meter nu?
Fordi det er nok Icon_e_wink
Spøg til side, jeg har ikke haft det i hånden, men jeg er sikker på at IWC leverer 100% mht. kvaliteten.
Sider: 1 2